Scandal violent într-o primărie din judeţul Iaşi! Primăriţa l-a luat la bătaie pe contracandidatul său la alegerile locale VIDEO

Scene incredibile pe holurile unei primării din județul Iași! Primărița comunei Țibănești, Aurica Cobuz, a sărit la bătaie asupra unui angajat din instituție, contracandidat la alegerile locale 2020. Primarul comunei ieșene a ajuns să-l amenințe pe bărbat, să-i adreseze injurii și să-l dea afară din birou. Totul după ce rivalul a surprins o tăiere ilegală de copaci din parcul comunei, autorizată chiar de primăriţă.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 06:34
Scandal violent într-o primărie din judeţul Iaşi! Primăriţa l-a luat la bătaie pe contracandidatul său la alegerile locale VIDEO

Pentru gestul său, primăriţa s-a ales cu dosar penal pentru lovire, după ce l-a agresat pe Lucian Vornicu în biroul său. Martor la toate aceste scene a fost Cezar Cobuz, soțul femeii și actual șef la Poliția Locală din Țibănești.

Lucian Vornicu a surprins, în decursul anului trecut, o tăiere ilegală de copaci din parcul dentrologic al comunei, autorizată de primarul Aurica Cobuz. Defrișarea a fost păzită tocmai de Poliția Locală, iar Cezar Cobuz era și el la fața locului, potrivit BZI.

„Tu de când îți permiți să filmezi în timpul programului? Ce patrimoniu, băi? Da, te controlez. Dau dispoziție la Poliția Locală să facă asta. Ești zero, zero. Tu ești troacă, băi? Eu sunt angajată de comuna toată. Eu sunt primar al unui partid, nu sunt funcțioar public. Abia aștept să fie alegeri. Dacă te prind că mă mai filmezi, îți sparg capul și mă duc la pușcărie. Scapă comuna asta de un dobitoc, că tu crezi că ești cu taică-tu aici?”, a țipat primarul Aurica Cobuz către Lucian Vornicu.

„Dacă te prind că mai filmezi, îți sparg capul și mă duc la pușcărie! Dar scap comuna de un dobitoc, comuna asta scapă de un dobitoc! Te rog frumos să ieși afară! Ieși afară imediat, la revedere!”, a mai spus primăriţa.

În momentul în care l-a scos din birou, femeia l-a împins și i-a dat peste față lui Lucian Vornicu.

Declaraţiile contracandidatului Lucian Vornicu după incident

„Primarul Aurica Cobuz m-a amenințat că îi va da dispoziție soțului să mă urmărească în timpul serviciului. Am decis că este timpul să plec din birou, iar când m-am întors cu spatele să ies, primarul Aurica Cobuz a venit prin spate și m-a lovit cu pumnul peste obrazul stâng, mișelește. Și-a dat seama că o filmez și a început să mă lovească cu pumnul peste mână. În acel moment mi-a căzut telefonul din mână, iar primarul a încearcat să mi-l spargă cu piciorul”, a mai spus Lucian Vornicu, candidatul USR la primărie.

Acesta și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere penală pentru lovire.

Acuzaţii de tăieri ilegale de copaci

Primarul PSD şi-a pus soţul, care e şef la Poliţia Locală, să-i păzească pe cei care au tăiat şi au furat lemne din parc, a mai dezvăluit contracandidatul.

„Cetățenii comunei Țibănești trebuie să înțeleagă că primarul Aurica Cobuz și-a angajat soțul ca Șef Birou Poliție Locală pentru a o sprijini în realizarea abuzurilor și infracțiunilor privind tăierea fără drept și furtul arborilor din parcul monument istoric. La mijloc este și infracțiunea de delapidare în interesul său, la aceste infracțiuni fiind complice și cantonierul Vasile Văidean”, a mai spus Lucian Vornicu.