Scandalagiii de la Costinești au făcut show și la ieșirea din arest! Înjurături și circ în fața secției de poliție

Cei 4 scandalagii din Costinești nu se dezmint. Aceștia au făcut circ și în momentul în care au fost eliberați din arest.

18 aug. 2023, 23:50
Scandalagiii de la Costinești au făcut show și la ieșirea din arest! Înjurături și circ în fața secției de poliție
Scandalagii de la Costinești au făcut show și la ieșirea din arest! Înjurături și circ în fața secției de poliție

Cei patru scandalagii care au fost reținuți în urma incidentului din stațiunea Costinești au fost eliberați joi și au fost plasați sub măsura controlului judiciar. După eliberare, indivizii au demonstrat din nou că au un comportament extrem de agresiv. Aceștia au creat un spectacol neplăcut, adresând amenințări și insulte celor care îi filmau. De asemenea, unul dintre ei s-a apropiat într-un mod agitat de o persoană din fața secției de poliție, dar conflictul a fost gestionat în timp util.

Citește și: Vacanță de coșmar pentru zeci de turiști cazați în Costinești. Unii au ajuns la spital

Cei patru bărbați din Feldioara, județul Brașov, sunt subiectul unei investigații pentru acuzații de ultraj, agresiune fizică și alte forme de violență, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre aceștia au mai fost supuși unor anchete și au fost condamnați anterior, unul dintre cazuri fiind legat de importul ilegal de arme și materiale explozive în Germania.

La momentul eliberării din detenție, cei patru indivizi nu au putut rezista să își arate din nou atitudinea. Aceștia au ieșit în public cu torsul gol și fără încălțăminte, asemenea felului în care au fost conduși de pe plajă după altercația cu forțele de ordine, ei au ieșit rând pe rând din incinta secției de poliție.

Într-un videoclip postat pe platforma Facebook de către Sindicatul Europol, se poate observa modul în care aceștia au început să înjure oamenii din jur pentru că îi filmau.  Printre înjurături, unul dintre ei a strigat „să dea Dumnezeu ce-am pățit noi, să pățești și tu!”.

„Pentru toți cei care au susținut că “tinerii frumoși și liberi” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor/jandarmilor, așa este! Uitați și voi ce atitudine de oameni cumsecade au, de oameni educați în morala creștină. Și uitați ce mesaje frumoase transmit, chiar și gesturi de bine pentru fanii lor. E clar și evident că au fost ridicați și conduși la sediul poliției abuziv, când ei nu au făcut altceva decât să împartă pumni, picioare, amenințări și injurii turiștilor de fața cărora nu le-a plăcut”, a scris Sindicatul Europol în postare.

Cine este jandarmul care a intervenit în scandalul din Costinești

Potrivit Jandarmeriei Române, înainte să se înroleze în Legiunea Străină, jandarmul a fost rugbist la un club din Mangalia. El a ajuns în atenția publicului din România, după ce marți a fost implicat în bătaia generală care a avut loc pe o plajă din Costinești, ce ulterior, a generat o serie de dezbateri în spațiul public cu privire la modul de intervenție al forțelor de ordine.

Vă reamintim că în cursul zilei de marți polițiștii și jandarmii au intervenit, pentru a despărți două grupuri de turiști care s-au încăierat. Cu toate acestea, în loc să se potolească, unii dintre turiștii scandalagii s-au repezit la oamenii legii, iar unii dintre ei l-a atacat pe la spate pe unul dintre jandarmi, pe care a încercat să îl pună la pământ, însă militarul a reușit să evite atacul. Atunci când turistul a început să îl înjure pe jandarm, acesta din urmă l-a lovit fără să stea pe gânduri, fapt ce l-a înfuriat destul de tare pe scandalagiu care a sărit la bătaie.

Imediat, polițiștii au început să dea cu spray lacrimogen, în timp ce jandarmul s-a luat la bătaie cu un bărbat care a încercat să-l lovească. La un moment dat, militarul l-a lovit cu piciorul pe scandalagiu, după care i-a tras un pumn în bărbie. În urma loviturii, atacatorul a căzut secerat, iar jandarmul i-a mai aplicat o lovitură.

Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), jandarmul care a fost surprins în timp ce se luptă cu agresorii din Costinești este un fost soldat în cadrul Legiunii Străine

Citește și: Un nou scandal pe scena rap-ului românesc! Puya s-a luat la certă cu echipa de pază în timpul unui concert din Costinești