Scandalos de scump! Cât costă o plăcintă şi un vin fiert la Târgul de Crăciun din Braşov 2023 VIDEO

Târgul de Crăciun de la Brașov și-a deschis porțile pentru români pe 30 noiembrie 2023. Localnicii, dar și cei din alte orașe, se pot bucura de atmosfera feerică într-un cadru cu totul special. Tot la acest eveniment pot să guste din preparatele de sezon. Cât costă vinul fiert sau ceaiul aici, față de București.
Filip Stan
10 dec. 2023, 10:40
Scandalos de scump! Cât costă o plăcintă şi un vin fiert la Târgul de Crăciun din Braşov 2023 VIDEO

Târgul de Crăciun din Braşov 2023 şi-a aprins luminiţele şi îi aşteaptă pe turişti să se bucure de magia Sărbătorilor de iarnă. Preţurile sunt mai mici decât în Bucureşti, dar vorbim tot de „daună totală” dacă mergi cu familia în zona comercială.

Dincolo de produsele culinare, aici se vând chiar și jucării. La Târgul de Crăciun de la Brașov sunt organizate spectacole de colinde, concerte și acte activități culturale. Toate acestea justifică prețurile mai ridicate comparativ cu cele din alte orașe. Sunt însă mai mici decât în București.

 

Prețuri la Târgul de Crăciun din Sibiu 2023. Mii de oameni au luat cu asalt Piața Mare. Cu 100 de lei mănânci două sarmale (35 de lei), o clătită și bei o ciocolată caldă. Cât costă să te dai în roata panoramică – FOTO EXCLUSIV

Prețurile produselor comercializate la Târgul de Crăciun din Brașov sunt mai mici decât în alte locuri, cum ar fi Bucureștiul. De exemplu, un pahar de vin fiert costă 10 lei. E același preț ca la Târgul de Crăciun organizat la Craiova. La Sibiu, băutura este mai scumpă.

Cine vrea să se încălzească cu un pahar de ceai la Târgul de Crăciun de la Brașov nu are de scos din buzunare nimic în plus față de costul unui pahar de vin fiert. Limonada, tot în centrul vechi al orașului transilvănean, costă 15 lei.

Pentru cei care nu iubesc băuturile alcoolice, ceaiul sau limonada, producătorii au pus la dispoziție la Târgul de Crăciun de la Brașov 2023 și o altă băutură: suc de mere. Un pahar de suc de mere nu este mai scump decât un pahar de vin fiert sau ceai. Au același preț: 10 lei.

VIDEO Turist revoltat de prețurile „nesimţite” la Târgul de Crăciun din București: „Fiți atenți pe ce am dat 92 de lei. Mai bine mănânc mici la Obor”

Dacă mergeți la târgurile de Crăciun din București, trebuie să aveți ceva bani la dumneavoastră.

Pe ntru comparaţie, la West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Sectorul 6, preţurile sunt mai mari. Un tânăr intervievat de DC News, a spus că prețurile sunt cam mari: „Nu poți să îmi ceri 10 lei un păhărel de vin fiert. Dar asta e… merge. Ne descurcăm și noi cum putem”.

Acadelele și turta dulce sunt circa 15-20 lei per bucată.

Totuși, două bunici au spus că lor nu li se par așa mari prețurile: „Noi am luat vin fiert, cu scorțișoară, la 12 lei. Este ieftin. Este puțin dulce-acrișor. Este bun”.

Un alt tânăr a spus că lui i se par ridicate prețurile de la târg. „Prețurile sunt cam ridicate, dar asta este! N-ai ce să faci… Avem inflație”, a zis tânărul.

În cadrul Laminor Wonderland din Sectorul 3, găsești gogoși simple la 5 lei.  Târgurile de Crăciun au fost amplasate în Capitală odată cu începutul lunii decembrie.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!