SCANDALOS. O educatoare este acuzată de părinţi că vine BĂUTĂ la grădiniţă

O educatoare de la o grădiniţă din Rădăuţi este acuzată că se prezintă în faţa copiilor sub influenţa băuturilor alcoolice. Comisia de disciplină a unităţii de învăţământ nu a putut însă să o sancţioneze până acum pentru că educatoarea a refuzat să sufle în etilotest.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 08:10
SCANDALOS. O educatoare este acuzată de părinţi că vine BĂUTĂ la grădiniţă

Directoarea grădiniţei spune că femeia a venit de mai multe ori băută la serviciu, dar a explicat că nu a putut lua nicio măsură împotriva ei. O comisie de disciplină a deschis, totuşi, o anchetă în acest caz, potrivit monitorulsv.ro.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT: Copii de grădiniţă, loviţi de 120 de ori în JUMĂTATE DE ORĂ de educatoare VIDEO

„Starea dumneaei s-a manifestat prin pierdere de echilibru, s-a ocupat de copii în starea în care era. Am rugat-o câteodată să părăsească instituţia, dar a refuzat. A refuzat si probele alcooltestului, şi proba biologică”, a declarat directoarea Agapia Cotor.

Soțul educatoarei recunoaşte că în grădiniţă se bea, însă susţine că soţia lui a deprins acest obicei de acolo. „Pot fi acuzate şi alte educatoare care au venit constant cu băutură şi au atras-o pe soţia mea”, spune bărbatul.

CITEŞTE ŞI: Educatoare, acuzată că a BĂTUT o fetiţă şi a băgat-o în dulap VIDEO

Părinţii s-au săturat de situaţie şi au depus în cele din urmă o sesizare la Inspectoratul Şcolar.

Educatoarea a intrat in concediu medical şi s-a internat în spital. În trecut ea a mai fost sancţionată cu diminuarea salariului pentru comportament necorespunzător în grădiniţă.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT: O educatoare, acuzată că le dădea pastile copiilor „să fie cuminţi