SCANDALOS. O familie ajutată de Gigi Becali şi-a trimis acum copiii la cerşit VIDEO

Gest revoltător al unui bărbat cu opt copii din Gorj, căruia Gigi Becali i-a cumpărat o casă cu tot ce trebuie în ea. Pentru că a rămas fără bani de băutură, el şi-a bătut unul dintre băieți, de 12 ani, şi l-a trimis la cerşit. Acum, statul luptă în instanţă pentru a-i lua toţi copiii.

04 dec. 2015, 14:53
SCANDALOS. O familie ajutată de Gigi Becali şi-a trimis acum copiii la cerşit VIDEO

Imaginile cu familia cu opt copii, din Gorj, care trăia în plin câmp, au impresionat în 2012 o ţară întreagă. Gigi Becali a fost cel care a schimbat atunci soarta familiei din comuna Văgiuleşti, rămasă fără casa distrusă într-un incendiu.

Am cumpărat de toate – aragaz, frigider, haine, saltele, pat, cuţite, câte are nevoie omul în casă„, spunea Gigi Becali în urmă cu trei ani, el dându-le părinţilor şi suma de 5.000 de lei.

Oamenii s-au dovedit a fi de rea credinţă. Pentru a face rost de bani de băutură, au vândut absolut tot din casă. Mai mult, au ajuns să-şi bată crunt un copil care a refuzat să meargă la cerşit. „S-a refugiat la vecini, urmare a faptului că a fost agresat fizic de tatăl lui. Familia din care face parte copilul este cunoscută ca fiind o familie cu probleme sociale şi comportamentale„, a spus Corinja Drăgan, purtător de cuvânt al DGASPC Gorj. Copilul, care a fost lovit la cap, este monitorizat de medici, dar şi de psihologi.

Protecţia Copilului luptă acum în instanţă pentru a lua şi ceilalţi 7 copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 16 ani, din grija celor doi părinţi agresivi. Ei sunt cercetaţi acum de poliţie pentru rele tratamente, dar şi pentru că şi-au exploatat copiii prin cerşit.