MAI CEVA CA ÎN TELENOVELE: O femeie se va căsători cu ucigaşul surorii ei gemene

O femeie din Argentina a stârnit indignare, fiind de acord să se căsătorească cu criminalul surorii ei gemene.

20 dec. 2012, 21:17

Edith Casas, în vârstă de 22 de ani, se va căsători vineri cu Victor Cingolani, într-un loc aproape de închisoarea în care acesta este încarcerat pentru 13 ani, pentru uciderea a modelului Johana Casas, sora ei geamănă.

Johana a fost împușcată în ziua precedentă aniversării sale, pe 20 în august 2010, în orașul argentinian Truncado Pico, la 1.931 de kilometri sud de capitala Buenos Aires, potrivit DailyMail.  Cingolani, un fost iubit al ei, a fost condamnat pentru această crimă în luna iunie.

Familia lui Edith a spus că fiica lor este vinovată de o „trădare teribilă” pentru că se căsătoreşte cu ucigaşul surorii ei.

Nunta controversată va avea loc în orașul lui Edith, Truncado Pico. Vor participa doar doi prieteni care acționează în calitate de martori.

Cu toate acestea, mai mulţi ofițeri de poliție înarmați vor fi prezenţi atunci când Cingolani va fi escortat de la închisoarea orașului.

Mama gemenelor, Marcelina, susţine că fiica ei supraviețuitoare suferă de probleme psihologice şi a spus că se teme că Cingolani i-ar putea lua şi ei viața.

„Nu exista cuvinte pentru a descrie ceea ce va face Edith. E vinovată de o trădare teribilă”, a declarat Marcelina.