Scandalos! Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Dragoş Bucur i-a dat Golden Buzz VIDEO

Moment controversat pe scena de la "Românii au talent", ediţia de vineri, 15 aprilie 2022. Organizatorii show-ului de la Pro TV au adus în concurs o minoră în vârstă de 15 ani, gravidă, prezentată ca un model, ca o tânără de succes, care la finalul evoluţiei a fost recompensată cu Golden Buzz de Dragoş Bucur.

16 apr. 2022, 00:20

Scandalos! Pro TV a adus la „Romînii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Alexandra Croitoru are 15 ani şi vrea să se facă cântăreață. Tânăra are o poveste de viaţă emoţionantă, de care Pro TV s-a folosit pentru a face audienţă!

Scandalos! Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Dragoş Bucur i-a dat Golden Buzz

Vineri seară, Pro TV şi „Românii au talent” au fost protagoniştii unui episod sumbru al televiziunii din România. Într-un derapaj fără istoric, cea mai influentă televiziune din ţara noastră a explotat fără milă, în scop comercial, pentru audienţă, drama unei adolescente de 15 ani care a urcat pe scenă GRAVIDĂ. O întreagă echipă de „profesionişti” din televiziune a considerat normal şi acceptabil să prezinte drept „model de succes” drama unei copile de doar 15 ani. După minute bune în care fetiţa de 15 ani a vorbit exclusiv despre viaţa ei plină de chinuri şi abuzuri care acum au adus-o în punctul de a fi gravidă, Dragoş Bucur a trimis-o pe Alexandra Croitoru direct în semifinală cu un Golden Buzz.

Pro TV a demonstrat înca o dată, dacă mai era cazul, că nu exista nicio limită în ceea ce priveşte „compromisurile” pe care este dispus să le faca pentru minutul de aur de audienţă!

CNA a decis cea mai dură sancţiune din ultimii ani. Zece minute de suspendare pentru Antena 1 după derapajele de la Acces Direct

România era anul trecut pe locul al doilea în Uniunea Europeană, după Bulgaria, la rata de naștere în rândul mamelor adolescente, arată un studiu realizat de UNICEF împreună cu Asociația SAMAS în România. Potrivit autorilor studiului, fenomenul este ciclic, repetându-se în cadrul acelorași familii de la o generație la alta împreună cu precaritatea economică, socială și de sănătate.

Tânăra şi-a pierdut mama, a fost adoptată, are încă 16 fraţi şi surori, iar acum, la doar 15 ani, este gravidă! „Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni, avea tumoră pe creier, mai am 16 frați și surori eu sunt al 17-lea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine, nici măcar nu este trecut în certificatul de naștere. Aproape de 11 luni am fost adoptată. Sunt fericită că am o familie, dar sunt și nefericită că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a mărturisit Alexandra înainte să urce pe scena de la „Românii au talent„.

Fata a mai dezvăluit că urmează să aducă pe lume un copil: „În momentul de față urmează să fiu mamă, iar asta mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru acest copil eu sunt universul lui, iar fără el eu nu aș fi avut parte de fericire”.