SCANDALOS. Reacţia unui poliţist AROGANT când i se spune că încalcă regulile de circulaţie VIDEO

Publicat: Joi, 20 Septembrie 2012 23:11 // Actualizat: Vineri, 21 Septembrie 2012 14:20 // Sursa: RTV.net

Uneori şi poliţiştii de circulaţie încalcă regulile. Unuia dintre ei i s-a atras atenţia că nu a semnalizat la schimbarea benzii de circulaţie, iar cetăţeanul respectiv s-a pricopsit cu o amendă de 800 de lei şi cu un apelativ de "maimuţă". Bonus, prietena lui a fost alintată cu un "fă", apelativ care, în minţile organului de poliţie respectiv, este "prenume popular de politeţe". Filmuleţul ne-a fost trimis de un telespectator România TV, iar toată întâmplarea a avut loc în sectorul 6 din Capitală.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea. Maşina de poliţie a schimbat banda fără să semnalizeze. Un cetăţean care circula în spatele ei a atras atenţia poliţistului că nu a dat semnal. Din acel moment, totul s-a trasnformat într-un banc cu poliţişti.

Agentul Prundeanu a tras maşina pe dreapta şi l-a anunţat pe cetăţean că va fi amendat cu 800 de lei pentru că a proferat injurii. Dacă cetăţeanul susţine că a spus "semnal, dom'le, semnal", poliţistul spune că a auzit "semnal, bă semnal".

Discuţia dintre cei doi a început dur de la început. Cetăţeanul: "De ce nu puneţi semnal?" Poliţistul: "Ce-i cu reacţia asta de maimuţă?" C: "Cine-ţi permite să-mi spui maimuţă?" P: "Cine-ţi permite să-mi spui "bă"? C: "De ce m-aţi oprit?" P: "Să vă sancţionez."

Apoi poliţistul s-a pus pe redactat procesul-verbal, cu o amendă de câte 400 de lei pentru fiecare literă a cuvântului "bă", care i-ar fi fost aruncat ca urmare că a încălcat regulile la a căror respectare este pus să vegheze de stat şi plătit de contribuabil.

Într-un moment de sinceritate, agentul a admis că nu a semnalizat. "Pentru ce s-a întâmplat mai devreme eu, personal, îmi cer scuze faţă de dumneavoastră, dar reacţia pe care aţi avut-o m-a deranjat", a spus vajnicul apărător al legii.

Poliţistul a fost mai ambiguu când a fost vorba să recunoască dacă s-a adresat prietenei respectivului cetăţean cu apelativul "fă". "P: "Fă? Când?" C: "Acum" P: "V-am spus eu "fă"? "Fă" e prenume popular de politeţe", a apreciat agentul de circulaţie.

A urmat apoi o mică dispută pe marginea menţiunilor din procesul-verbal, cetăţeanul contestând justeţea amenzii.

C: "Mai am de făcut ceva menţiuni". P: "Îmi pare rău, nu mai e spaţiu. Spaţiul e limitat" C: "Pe spate." P: "Nu e rubrică specială pe spate. Nu putem face noi ce vrem."

loading...
12 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 sep 23:20
Răspunde | Votează email -1 email
Illegal
:))):))) Bine i a facut :))) pishamashi pe voi de pustani corditi,plm s-a ajuns sa se traga cu gaboru de sirete:))) Bv gabore tot respectu :))) dk erai in alta tara se pisa gaboru p tine bay lache ;)!!!!
21 sep 13:27
Răspunde | Votează email 2 email
Rebecca Gigite
cred ca pentru acest "organ" - POLITIA este SRL-UL PIZDII MASII?
21 sep 13:26
Răspunde | Votează email 0 email
Rebecca Gigite
cred ca pentru acest "organ" - POLITIA este SRL-UL PIZDII MASII?
21 sep 12:48
Răspunde | Votează email -2 email
BooBoo
Desi politai fac multe abuzuri, eu cred ca smecherasul din videoclip si-a cautat-o totusi. In filmulet nu se aude cum politistul injura, in schimb vad un smecheras cu gura mare. Sunt curios daca era asa de corect sa ii atraga atentia si unui cocalar cu bmw ca nu a semnalizat. Mai mult, din cate vad eu politistul isi cere scuze la un momentdat, dar ala e in continuare tare-n gura. Asa ca mai lasati-ma cu stirile astea de "senzatie".
21 sep 14:09
Votează email 5 email
Mircea M
e interpretabil ...as fii curios sa vad reactia ta cand o masina de politie iti taie calea fara vreun semnal fara nimik...si ca sa fie culmea zilei sa fii amendat la 5 km de incident de un alt politist pentru ca nu dai semnal de intrare in banda de mers ...
si asculta cu atentie filmare ...a spus POATE eu imi cer scuze ...fii mai consecvent daca tot te bagi in seama !
si oricum, care e fapta? pentru ce asemenea amenda? explica-te pana la final ..
multumesc
21 sep 12:31
Răspunde | Votează email 1 email
Neo
Agentul Prundeanu , ai avea ceva -npotriva sa ma suqi la karyci
21 sep 11:20
Răspunde | Votează email 1 email
Gigi
Ăla nu-i poliţist. E caraliu.
21 sep 10:31
Răspunde | Votează email 0 email
GICU
--probabil era unii care venea-u de la plimbarile lui --ghise -- ca min.DUSA -PE UNII II INBRACA SI PE ALTII II DEZBRACA SI NII TRIMITE SA URLE ALATURI DE GHISE LA COTROCENI...
21 sep 10:02
Răspunde | Votează email 2 email
daniel
(Continuare)
La 2 saptamani am mers la IPJ pentru a da declaratii, iar dupa 5 zile am primit raspuns de la IPJ ca faptele politistului sunt de natura penala si ca dosarul a fost trimis catre cercetari penale. Acum astept ca dna procuror sa revina din concediu si sa inceapa cercetarile. Intre timp politistul inca este pe traseu si ''imparte dreptate''.
Prin urmare este bine sa reclamati abuzurile cestor indivizi la 112 (apelurile sunt inregistrate si verificate in urma sesizarii) si depunerea unei plangeri la impotriva politistului la IPJ (cereti numar de inregistrare), iar in max. 30 zile primiti raspuns.
Prezenta unui presupus martor pe procesul verbala (care nu a fost la locul sanctiunii) inseamna dosar penal pentru cel care intocmeste PV-ul) dar si pentru martor.
21 sep 09:55
Răspunde | Votează email 5 email
Mircea Muresan
bataie de joc ...acest agent merita dat afara ...nu se poate asa ceva!! zi de zi vedem in trafic politisti fara centura, masini de politie fara semnal sau cu un singur stop pe frana, vorbesc la telefon in trafic, se fac ca nu vad masini luxoase care incalca legea si ne le zice nimeni nimic ....e strigator la cer ceea ce se petrece in acest filmulet ...nu pot sa cred ca s-a ajuns pana aici!! astept cu nerabdare un raspuns de la superiorii acestui agent ..
21 sep 09:51
Răspunde | Votează email 7 email
daniel
In iulie am patit si eu ceva asemanator. Pe politist il cheama Nicolae Georgel (Braila). Am fost oprit initial pentru viteza in localitate intr-o zona in care lipseau indicatoare rutiere si nu erau nici constructii care sa arate ca as fi in localitate. I-am spus ca nu sunt in localitate sa ca nu am incalcat legea, asa ca a trecut la verificarea portbagajului masinii. Nu a gasit nimic si s-a dus cu actele mele in masina politiei rutiere. Afara erau vreo 38 grade, iar masina politiei statea cu motorul si aerul conditionat pornite. In acest timp am apelat la 112 si am anuntat ca un politist imi incalca drepturile si am solicitat un alt echipaj. Doamna de la 112 a refuzat sa imi faca legatura care rutiera (stia ca acele apeluri sunt si ele inregistrate si pot fi verificate) dar mi-a dat numarul de la dispeceratul politiei unde am cerut din nou prezenta unui alt echipaj. Dupa vreo 5 minute, politistul a revenit cu actele mele (stiam ca voi fi penalizat cui 3 puncte si amenda), dar m-a anuntat ca imi suspenda permisul pentru conducere pe contrasens, dupa care a plecat ca magarul inb ceata. (totul a durat 40 secunde si este filmat). Am sunat din nou la 112 si am anuntat ca mi s-a retinut permisul, ca nu am primit nici macar dovada si ca politistul a plecat. Au venit ceilalti politisti care au vrut sa ma amendeze pentru apel la 112. In prezenta lor am apelat 112 si am intrebat daca la acest numar pot reclama abuzurile politistilor deoarece urmeaza sa fiu amendat pentru acest lucru. Bineniteles ca nu am mai primit nici o amenda. Dovada am reusit sa o iau dupa 3 zile timp in care am fost oprit de 2 ori de politie pentru control, iar in loc de permis le-am aratat inregistrarea video. Am fost lasat in pace. Am mers in audienta la comandantul politiei rutiere dupa care am depus contestatie la tribunal impotriva procesului verbal (termen 01.02.2013) si am facut adresa catre IPJ in care am relatat cele intamplate. La 2 saptamani am mers la IPJ pentru a da declaratii, iar dupa 5 zi
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H