SCANDALOS. Şi-au vândut fetele unui proxenet pentru 5 LEI. Ce s-a întâmplat apoi cu ele este INIMAGINABIL

Un bărbat din comuna ieşeană Prisăcani este acuzat de trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu minori şi pornografie infantilă, după ce a "cumpărat" de la părinţi mai multe copile, pe care le-a obligat apoi să întreţină raporturi sexuale cu el şi cu alţi bărbaţi, uneori chiar rude cu ale lor. Şi mai uluitor în acest caz este faptul că fetele erau date pe mâna proxenetului chiar de părinţii lor, contra unei sume modice de bani: 5 lei!

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 15:32
SCANDALOS. Şi-au vândut fetele unui proxenet pentru 5 LEI. Ce s-a întâmplat apoi cu ele este INIMAGINABIL

Neculai Iftimie este o persoană cu handicap, dar asta nu l-a împiedicat să devină proxenet şi să transforme în sclave sexuale patru tinere.

Potrivit procurorilor DIICOT Iaşi, bărbatul a ales fetele din familii dezorganizate, a făcut sex cu ele şi le-a filmat, iar apoi le-a obligat să întreţină raporturi sexuale şi cu alţi bărbaţi, fiind şantajate că, dacă nu se supun, filmele cu ele vor ajunge pe internet. Bătaia făcea şi ea parte din „arsenalul” de convingere al monstrului din Prisăcani, care a fost dat pe mâna autorităţilor de un client stupefiat de faptul că i-a fost pusă la „dispoziţie” o fată de doar 13 ani. Culmea este că unele dintre fete au ajuns pe mâna proxenetului cu acordul părinţilor, care primeau în schimb sume modice de bani, de exemplu 5 lei.

Una dintre fetele traficate le-a povestit anchetatorilor ororile prin care a trecut. Ea a mărturisit că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale chiar şi cu unchiul ei, care a şi ţinut-o sechestrată timp de trei luni, scrie ziarulevenimentul.ro.

Proxenetul organiza şi petreceri la care câte două, trei fete ofereau momente de plăcere unui singur bărbat. Pe lista de „servicii” se afla şi posibilitatea ca un client să asiste la momente erotice între „fete” şi alţi clienţi.

Neculai Iftimie a fost trimis în judecată şi se află în stare de arest.