SCANDALOS! Un preot rupt de beat a căzut peste mormânt în timpul slujbei de înmormântare. Rudele defunctului sunt extrem de revoltate

Scene șocante în timpul unei slujbe de înmormântare. Un preot rupt de beat a căzut peste mormântul unui bărbat de 84 de ani, chiar în timpul slujbei de înmormântare. Familia defunctului este extrem de revoltată de atitudinea clericului.

08 dec. 2022, 19:22
SCANDALOS! Un preot rupt de beat a căzut peste mormânt în timpul slujbei de înmormântare. Rudele defunctului sunt extrem de revoltate

SCANDALOS! Un preot extrem de beat a căzut peste mormântul unui bărbat de 84 de ani, chiar în timpul slujbei de înmormântare, sub privirile îngrozite ale familiei îndoliate.

Citește și O mamă din Vaslui își strigă disperată durea.Vrea să își salveze cu disperare copilul din ghearele morții: „Fetița mea moare în chinuri”

Scenele șocante au avut loc în orașul polonez Gdańsk, în timpul unei slujbe de înmormântare, care de regulă, este un moment destul de solemn și de greu mai ales pentru rudele celui decedat.

Preotul din parohia Sf. Maximilian Kolbe a uitat în ce calitate participă la acest eveniment și înainte de slujbă, a consumat băuturi alcoolice ca să își facă curaj cel mai probabil.

După ce a săvârșit slujba de înmormântare, clericul nu s-a mai putut ține pe picioare și s-a prăvălit peste mormântul proaspăt acoperit cu flori.

Totul s-a petrecut sub privirile șocate ale rudelor defunctului, care au declarat că preotul abia putea să vorbească.

„Am luat preotul de la capelă. A ieșit din ea clătinându-se, dar nu am bănuit că era beat. Am crezut că ceva nu e în regulă cu el, poate șchiopăta. La început a fost bine, a mers cu mine, a vorbit. Dar ce era mai rău s-a întâmplat la înmormântare.

În primul rând, a încurcat mormintele, iar când s-a clătinat spre mormântul tatălui meu, sora mea a trebuit să-l țină de brațe ca să nu cadă”, spune Robert Kozioł, fiul bărbatului decedat.

Acesta mărturisește că odată ajunși la locul unde avea să fie depus tatăl său, starea preotului se înrăutăţea de la o clipă la alta, însă tot ce își doreau rudele defunctului era ca slujitorul Domnului să termine slujba.

„Speram că va termina slujba, dar nu s-a întâmplat așa. Părintele nu a putut să spună o rugăciune pentru tatăl meu și acesta este cel mai dureros lucru pentru mine. În cele din urmă, a căzut peste mormânt. Verii mei au fost nevoiți să-l scoată pentru că nu putea să meargă singur.

Am vrut să sunăm la poliție să-i dăm etilotest, dar a fugit. Apoi l-am văzut stând la stația de autobuz, dând din cap și lipindu-se de semnul rutier. Nu știu dacă își amintește ceva. Este o experiență dificilă pentru noi, pentru că tata a venit dintr-o zonă cu frică de Dumnezeu și am vrut să aibă parte de o înmormântare corectă. Durerea este imensă. Este o mare rușine, o traumă pentru mine și familia mea”, a mai spus fiul bărbatului decedat.

În urma acestui incident, reprezentanții parohiei unde slujește preotul alcoolic și-au cerut scuze familiei.

„Îmi pare foarte rău că s-a întâmplat asta. Îmi cer sincer scuze în numele acestui preot și în numele meu. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple, este într-adevăr scandalos. Nu eram prezent în parohie în acel moment. Dacă aș fi știut despre asta, aș fi intervenit imediat”, au transmis reprezentanții bisericii.

Citește și HALUCINANT! În ce condiții sunt ținute trupurile persoanelor decedate la morga Spitalului Județean Vaslui: ”Suntem animale, asta suntem”