HALUCINANT! În ce condiții sunt ținute trupurile persoanelor decedate la morga Spitalului Județean Vaslui: ”Suntem animale, asta suntem”

Familia unui pacient care a murit la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a reclamat condițiile inumane în care sunt ținute truprurile persoanelor decedate la morga unității sanitare.

08 dec. 2022, 18:10
HALUCINANT! În ce condiții sunt ținute trupurile persoanelor decedate la morga Spitalului Județean Vaslui: ”Suntem animale, asta suntem”

HALUCINANT! Familia unui vasluian care a decedat la Spitalul Județean de Urgență este extrem de revoltată după ce au văzut condițiile inumane în care trupul neînsuflețit al bărbatului era ținut la morga unității sanitare.

Citește și Motivul pentru care oamenii nu mai sunt așa de entuziasmați anul acesta de sărbătorile de iarnă. Unul din trei români ar anula Crăciunul

Fiul bărbatului decedat a avut parte de un șoc atunci a mers la morga spitalului pentru a ridica trupul tatălui său.

Vasluianul povestește că ceea ce a văzut la morga spitalului l-a enervat la culme astfel încât a mers glonț la birourile administrative pentru a cere explicații.

Acesta i-a cerut directoarei de îngrijiri medicale să îl însoțească pentru a vedea condițiile mizere în care  sunt ținuți morții în morga spitalului.

“Vă rog să mergeți acolo să vedeți în ce condiții stă mortul pe masă. Bate musca-n mort, doamnă, e posibil așa ceva? Suntem în 2022. Nu mai avem suflet, nu mai avem respect pentru nimic, suntem animale, asta suntem”, i-a spus bărbatul angajatei spitalului.

Mai mult fiul bărbatului decedat a reclamat pe lângă condițiile mizere în care sunt ținute trupurile neînsuflețite și programul de lucru de la morgă.

“Am să sun la minister, să ne spună dacă este normal să se întâmple așa ceva. Program de boieri, la ora 14:30 se pleacă acasă?”, a mai întrebat-o vasluianul pe directoarea de îngrijiri medicale, scriu jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Citește și Celebru economist, avertisment referitor la economia globală: ”Scăpaţi de tot ce înseamnă active de hârtie! Dumnezeu să aibă milă de noi”