SCANDALUL anului 2014! E gravidă în 6 luni, dar tocmai a aflat că soţul o înşală cu cea mai bună prietenă

Fosta soţie a luptătorului Alex Reid, la un pas de un nou divorţ.

15 mai 2014, 07:29
SCANDALUL anului 2014! E gravidă în 6 luni, dar tocmai a aflat că soţul o înşală cu cea mai bună prietenă

Katie Price (35 de ani) este una dintre cele mai bogate vedete, averea sa fiind estimată la peste 40 de milioane de dolari, însă se poate declara o ghinionistă din punct de vedere sentimental.

Fosta soţie a cunoscutului luptător Alex Reid (foto sus) este la un pas de divorţ (al treilea), după ce l-a prins pe actualul soţ, Kieran Hayler (26 de ani) înşelând-o cu prietena sa cea mai bună, Jane Pountney.

Citeşte şi Un supermodel, mamă a PATRU COPII, s-a fotografiat în ipostaze INTIME şi a arătat tot FOTO

Iniţial, Katie i-a surprins sărutându-se pe plajă, dar a încercat să dea episodul uitării, mai ales că este însărcinată în luna a 6-a şi nu doreşte ca băiatul pe care îl poartă să crească fără tată.

Dar, potrivit dailymail.co.uk, citat de Prosport, divorţul este în acest moment iminent, după ce Katie a găsit mesaje compromiţătoare în mobilul lui Kieran, care confirmă că relaţia cu Jane dura de ceva timp.

„A plecat aia? Abia aştept să te văd, nu mai am răbdare”, a fost sms-ul care a enervat-o pe Katie la culme şi a determinat-o să îi comunice soţului că, cel puţin pentru moment, cel mai indicat e să se despartă.

Citeşte şi O vedetă a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ în luna şase. Vezi cine a primit surprinzătoarea veste