Scandalul anului în showbiz: a chemat-o acasă să facă SEX şi şi-a pus prietenii să îi filmeze din dulap

Un nou scandal sexual în Anglia. Şi de această dată, un fotbalist este în prim-plan, la mai puţin de 10 zile de când Adam Johnson, starul lui Sunderland, a fost implicat într-un scandal legat de abuzul unor minore.

11 mart. 2015, 08:38

Daily Star anunţă în ediţia de marţi că a aflat motivul pentru care Alexis Sanchez, cel mai bun jucător de la Arsenal în acest sezon, s-a despărţit de Valentina Roth, iubita sa din ultimii 4 ani şi jumătate.

Povestea este neobişnuită, însă sursa citată a reuşit să ia legătura chiar cu superbul model, care a confirmat incidentul. Concret, Alexis şi-a chemat acasă doi buni prieteni – şi ei din lotul „tunarilor” -, pe care i-a ascuns în dulap pentru a-i filma pe cei doi când fac amor. Valentina a auzit zgomote şi i-a demascat pe jucători, pentru ca apoi să îl părăsească definitiv pe chilian, pe care îl acuză că gândeşte precum un adolescent.

A montat CAMERE VIDEO în dormitorul fiului său ca să-l privească în timp ce face SEX cu iubita

Poate că e un model pentru mulţi copii şi poate că fanii echipei Arsenal îl consideră un idol, dar eu nu o să îl iert vreodată pentru ce mi-a făcut în acea noapte. Îl urăsc pentru cum s-a comportat cu mine; trist e că el chiar nu înţelegea de ce sunt atât de furioasă şi de ce îl părăsesc. Dar dacă mama sau sora lui ar fi fost filmate în timp ce făceau sex, cum s-ar fi simţit?„, a explicat Valentina, pentru sursa citată, potrivit prosport.ro.

Fostă gimnastă, superba brunetă l-a cunoscut pe Alexis în aprilie 2010, cei doi îndrăgostindu-se pe loc. După 4 ani de amor nebun, vedeta de la Arsenal se pare că a vrut să condimenteze relaţia, dar nu i-a cerut acordul iubitei.

Fostul jucător al Barcelonei nu are, de altfel, prea mare lipici la femei. După relaţia eşuată cu Valentina, el a încercat să îi intre în graţiile frumoasei Laia Grassi. Idila lor a durat foarte puţin, Laia părăsindu-l după ce l-a prins trimiţând sms-uri „fierbinţi” unei alte femei.