O ROMÂNCĂ în scandalul bunga-bunga: Am primit bani de la Berlusconi, dar nu am avut relaţii sexuale cu el

Ioana Vişan, o româncă-fotomodel care a ajuns la fostul premier italian Silvio Berlusconi, a declarat în cadrul unui proces ce are ca obiect petrecerile deşucheate aşa-numite "bunga-bunga" de la vilele acestuia că nu a avut niciun fel de relaţii sexuale cu magnatul italian şi chiar faptă că regretă că el nu a mai căutat-o.

16 feb. 2015, 15:51

Românca Ioana Vişan a recunoscut că primea bani de la fostul premier italian Silvio Berlusconi, dar susţine că nu a întreţinut relaţii sexuale cu el. Ioana Vişan a spus că, pentru participarea la petreceri, primea plicuri cu sume cuprinse între 2.000 şi 5.000 de euro, scri epresa italiană.

 „Am petrecut multe nopţi la Palatul Grazioli, care era eşedinţa din Roma a lui Berlusconi, la finalul petrecerilor organizate, dar nu am avut niciodată relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dădeau în plicuri”, a declarat Ioana Vişan.

„Am fost la multe petreceri şi se crease o atmosferă de prietenie. Nu am întreţinut relaţii sexuale”, a precizat Ioana Vişan, în calitate de martor la proces. „Nu înţeleg de ce, eu am spus mereu adevărul, dar Silvio Berlusconi nu m-a mai sunat de peste un an. Sunt dezamăgită. Nu înţeleg de ce, am avut o relaţie de prietenie”, a adăugat ea, dezvăluie BlitzQuotidiano.it.

Citeşte şi Îşi ia adio de la europarlamentare. Silvio Berlusconi nu mai are dreptul de a exercita funcţii publice

Femeia în vârstă de 27 de ani a fost audiată în cadrul unui proces intentat la Bari unor apropiaţi ai lui Berlusconi – Gianpaolo Tarantini, Sabina Beganovic şi alte cinci persoane – acuzaţi de proxenetism în scandalul „Rubygate„, pentru exploatarea a 26 de tinere în perioada 2008-2009. Presa italiană a relatat în mai multe rânduri că dama de companie româncă a fost invitată constant la petrecerile fostului premier italian, iar acum 2 ani, când fusese întrebată despre adevăratele sale relaţii cu Berlusconi, ea spusese răspicat: „Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea!”…