Scandalul CHILOŢILOR în Cehia: Ce articole de LENJERIE INTIMĂ a comandat ministrul Mediului din BANII PUBLICI

Ministerul Mediului din Republica Cehă a stârnit indignarea publicului după ce a comandat 1.000 de perechi de chiloţi pentru femei şi bărbaţi, în condiţiile apropierii termenului limită pentru cheltuielile sale bugetare pe 2013, relatează Daily Mail.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 13:09

Pentru a înrăutăţi lucrurile, pe articolele de lenjerie intimă feminină figurează un castor, iar pe cele pentru bărbaţi, un cormoran – o idee catalogată drept sexistă.

Potrivit ministerului condus de Tomas Podivisnky articolele de lenjerie amintite fac parte, alături de butoni, umbrele, creioane şi 6.000 de pixuri, dintr-o serie de cheltuieli, în valoare totală de circa 21.500 de euro, destinate promovării unei campanii privind natura şi încurajării unei implicări mai active a cetăţenilor în protecţia mediului, potrivit Agerpres.

„Este complet stupid. Sunt şocat, dar nu surprins”, remarca Jan Pinos, purtătorul de cuvânt al grupului pentru protecţia mediului Hnuti Duha, pentru Prague Post. „Banii ar fi putut fi cheltuiţi mult mai bine pe conservarea reală a naturii şi pe protecţia parcurilor naţionale şi a peisajului”, a adăugat el.

Vezi şi Mihaela Rădulescu, mai sexy ca niciodată. A pozat fără lenjerie intimă FOTO

Activistul a precizat, totodată, că este înşelător să promovezi conservarea naturii folosind imagini cu castori şi cormorani în condiţiile în care ambele au fost scoase recent de pe lista speciilor protejate din ţară.