Scandalul continuă între Daniel și Isabela Onoriu. Fostul pilot de curse nu îi dă pace fostei partenere

Daniel Onoriu nu este ferit de probleme, mai ales că și le face chiar cu mâna lui. Încă soția lui, Isabela Onoriu, susține că fostul pilot de curse o hărțuiește și aruncă tot felul de acuzații pentru care nu ar avea nicio dovadă.

23 ian. 2024, 08:59
Scandalul continuă între Daniel și Isabela Onoriu. Fostul pilot de curse nu îi dă pace fostei partenere
Scandalul continuă între Daniel și Isabela Onoriu. Fostul pilot de curse nu îi dă pace fostei partenere

Deși părea că lucrurile s-au mai calmat, scandalul continuă între Daniel Onoriu și Isabela, încă soția lui. Aceasta a ajuns de urgență la poliție, cu o plângere împotriva fostului partener despre care spune că o hărțuiește.

Citește și: Cum se apără Daniel Onoriu în fața acuzațiilor că a bătut-o crunt pe fosta soție, Isabela: „Doar am mai înjurat-o din când în când”

Scandalul continuă între Daniel și Isabela Onoriu

Daniel Onoriu și Isabela sunt în proces de divorț de mai multă vreme, însă pe numele bărbatului mai sunt și alte procese pe care fosta lui parteneră le-a înaintat în instanță împotriva lui. Și acum Daniel Onoriu se află sub măsura controlului judiciar, asta după ce o lungă perioadă a stat în arest la domiciliu și o lună de zile după gratii, căci a încălcat ordinul de restricție pe care Isabela Onoriu l-a cerut.

Cea mai recentă plângere a Isabelei se referă la faptul că Daniel Onoriu a început să posteze zeci de clipuri și mesaje prin care o acuză în fața oamenilor de pe rețelele de socializare că iar fi furat banii, i-ar fi vândut casa, însă fără a avea vreo dovadă în acest sens.

„Am primit tot felul de mesaje de la prieteni în care îmi spun că Daniel iar a început să povestească peste tot. Publică tot felul de minciuni fără nicio dovadă, lumea chiar îl crede că i-am furat casa, banii. Am fost la poliție cu toate înregistrările, am depus o plângere la comandant, am vorbit cu domnul polițist de la secția 2 de acolo. Postează tot felul de lucruri pentru care nu are dovezi, tot ce visează noaptea, postează ziua”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Isabela Onoriu spune că se simte hărțuită de către fostul ei partener de viață, care a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Inclusiv internauții susțin acest lucru, iar Isabela cere dovezi pentru spusele fostului pilot de curse.

„Mi-au zis că vor trimite către instanță toate plângerile, ei fac tot ce depinde de ei. Eu mă simt hărțuită, îi spun și oamenii în comentarii că a făcut o obsesie pentru mine, pentru toată povestea asta. Vino și cu dovezi!”, a mai declarat Isabela.

Pentru că se află sub măsura controlului judiciar, Daniel Onoriu nu ar avea voie în niciun fel să ia legătura cu fosta sa parteneră de viață, însă mesajele pe care le postează în spațiul public sunt cu trimitere directă către aceasta. Femeia se simte extrem de deranjată de tot ceea ce se întâmplă și abia așteaptă că legea să-i facă dreptate și lucrurile să intre pe un făgaș normal.

„El mie personal nu mi-a mai scris, dar el prin ceea ce face mi se adresează el mie. Este un mod de a lua legătura indirect cu mine, iar în acel control judiciar scrie clar că nu are voie să ia legătura în niciun fel cu mine, nici direct, nici indirect”, a mai spus Isabela Onoriu.

Citește și: Documente medicale oficiale: Daniel Onoriu şi-a bătut cu bestialitate soţia! Isabela a ajuns la spital în ultimul hal FOTO