Scandalul de la DNA Ploieşti ia amploare: vile, bani negri, acţiuni ilegale VIDEO

O investigatie jurnalistica a postului nostru de televiziune demonstreaza, inclusiv cu documente oficiale de la procuratura, ca elita DNA era cuplata pe combinatii chiar si cu lumea camatarilor. Victor Ciutacu a prezentat, la Punctul Culminant, tabloul complet: vile, bani, actiuni ilegale. 

16 ian. 2019, 18:53
Scandalul de la DNA Ploieşti ia amploare: vile, bani negri, acţiuni ilegale VIDEO

Temutul procuror Portocală a ajuns acum doar o umbră, iar lațul pare că se strânge din ce în ce mai tare. Dă cu subsemnatul, cerșește înțelegere și descoperă valențele prezumției de nevinovăție. Spaima de odinioară a politicienilor constată, pe pielea lui, cum e să stea toți cu ochii pe tine. La iveală însă ies noi dovezi ale colaborărilor neortodoxe pe care procurorii de elită le-au folosit pentru a-și clădi cariera. 

Procuratura vine însă cu documentul care scoate la iveală colaborarea strânsă care a existat de-a lungul anilor între unitatea de elită a DNA cu lumea cămătarilor. Cei care vin acum să demaște această legătură sunt chiar procurorii de la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

”La data de 27.07.2915 a fost consemnată nota numitului Zecheru Nicolae, la acea dată șeful SIC din cadrul IPJ Prahova care a relatat despre instrumentarea de către ofițerii de poliție judiciară a unei spețe având ca obiect infracțiunea de furt cu consecința sustragerii unor sume de bani dintr-o casetă de valori aparținând numitului Cantemir Nicolae. Despre sumele de bani sustrase din această casetă de valori, Zecheru Nicolae a afirmat că ”i s-a pus în evidență că sumele de bani ar fi aparținut și procurorului Negulescu Mircea din cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, iar această situație de fapt l-a determinat pe Negulescu Mircea să intervină în soluționarea dosarului penal având ca obiect furtul în sensul de a asigura recuperarea prejudiciului.”

Negulescu se confruntă acum cu reversul medaliei: pe denunțuri s-a ridicat, pe denunțuri pare că se prăbușește. Cei pe care i-a terorizat au început să prindă curaj și să vorbească fără perdea despre manevrele lui Portocală. Odată scăpați de dosare, unii ar fi fost atât de recunoscători încât i-au furnizat controversatului procuror chiar și materialele cu care și-a ridicat vila de la Strejnic. 

Detalii în materialul video: