Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă. Acum se ceartă pentru pensia alimentară

Lovitură dură pentru Adriana Bahmuţeanu. Prigoană se pregăteşte să taie din baii pe care îi dă copiilor. El spune că are mai puţine contracte, deci mai puţine venituri, motiv pentru care cei doi copii ar putea să primească jumătate din pensia alimentară.

20 mai 2015, 09:30
Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă. Acum se ceartă pentru pensia alimentară

La ultimul termenen de judecată, Adriana Bahmuţeanu a cerut recalcularea veniturilor lui Silviu Prigoană, nemulţumită de pensia alimentară de 2700 de lei pe care o primeşte în prezent pentru creşterea celor 2 copii, informează România TV

Citeşte şi Toţi vorbesc de ea, puţini au văzut-o. Cum arată PROTEZA lui Silviu Prigoană FOTO

Adriana Bahmuţeanu ar putea avea o surpriză neplăcută, deoarece Silviu Prigoană declară că nu mai câştigă 7000 de lei lunar, ci doar 4500 de lei, astfel încât pensia alimentară ar trebui redusă la 1000 de lei.

Miercuri are loc un nou termen de judecată, iar cei doi soţi nu au ajuns la un consens în privinţa divorţului. Adriana Bahmuţeanu vrea ca divorţul să se pronunţe din vina lui Silviu Progoană, care ar fi fost agresiv cu copiii, iar acesta aruncă vina divoţului pe soţia sa, motivul fiind acela că a părăsit domiciliul conjugal.  

Citeşte şi Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană VIDEO

În acest sens, Silviu Prigoană a făcut o plângere penală pe numele soţiei, după ce a apărut o înregistrare în care Adriana Bahmuţeanu le vorbeşte foarte urât copiilor. Magistraţii o vor audia pe prietena Adrianei Bahmuţeanu, dar şi pe bona celor mici, la termenul de judecată de miercuri.