Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean pare să nu se mai termine. Noi replici acide au fost aruncate: „Creează probleme cu tot”

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, prima soție a lui Alex Bodi, fostul partener de viață al celei dintâi, par să aibă în continuare aceleași gusturi la bărbați, fapt care a iscat un nou scandal între ele.

25 mai 2022, 18:42
Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean pare să nu se mai termine. Noi replici acide au fost aruncate: „Creează probleme cu tot”

Relația dintre cele două este foarte tensionată, iar ultimul mesaj postat de Iulia pe Instagram vine ca o dovadă cât se poate de clară. Femeia i-a transmis încă o replică dură, sub forma unui mesaj cu subînțeles, Biancăi Drăgușanu.

De la ce a pornit ultimul scandal dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean

Bineînțeles, nu este prima oară când Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu se ceartă prin intermediul diverselor mesaje postate pe rețelele de socializare. În trecut, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe fosta soție a lui Alex Bodi că i-a furat un ceas extrem de scump.

Dar, de curând, lucrurile par să fi devenit mult mai aprinse ca în trecut, asta după ce  Iulia Sălăgean a făcut publice mesaje pe care le-a primit de la actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău.

Citește și: Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: „Dormim în aceeaşi casă, suntem bine”

De aici și până la scandal a fost doar un pas. Aseară  Bianca Drăgușanu a folosit cuvinte foarte jignitoare la adresa Iuliei Sălăgean, iar aceasta din urmă i-a  dat replica aproape imediat.

Iulia Sălăgean a mustrat-o pe Bianca Drăgușanu cu un mesaj cu subînțeles. „Câteodată, când cineva este nefericit cu el însuși, creează probleme cu tot și cu toată lumea din jurul lui”, a scris Iulia Sălăgean pe Instagram.

Bianca Drăgușanu spune că s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Deşi despărţirea anunţată de afacerist în urmă cu câteva zile părea definitivă, se pare că nu a durat foarte mult şi cei doi formează din nou un cuplu şi chiar locuiesc împreună.

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină: „Voi confirma când voi avea 4-5 luni, să fiu sigură că decurge cum vreau

Principala nemulţumire a Biancăi era faptul că Gabi Bădălău nu-şi asumă relaţia cu ea, dar acest aspect a fost rezolvat de Bădălău junior, care a invitat-o pe divă să-l însoţească la nunta cântăreţei Nicole Cherry, care a avut loc în locaţia de lux pe care familia lui o deţine în Bolintin Vale.