Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină: „Voi confirma când voi avea 4-5 luni, să fiu sigură că decurge cum vreau”

Bianca Drăguşanu a spus adevărul despre sarcină, după ce s-a vehiculat în presă că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu, cel care a făcut anunţul despărţirii a fost chiar omul de afaceri.

18 mai 2022, 21:10
Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină: „Voi confirma când voi avea 4-5 luni, să fiu sigură că decurge cum vreau”

Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină. Zilele acestea, vedeta a fost în atenţia presei, după ce Gabi Bădălău a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a anunţat că el şi Bianca nu mai formează un cuplu. Vestea a fost cu atât mai şocantă, cu cât existau zvonuri că urmează să devină părinţi.

Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină

Se pare că nimic din ce s-a spus pe acest subiect nu este, de fapt, adevărat. Vedeta a promis că atunci când se va întâmpla așa ceva, ea va fi cea care va face anunțul, însă numai atunci când va fi sigură că sănătatea ei și a bebelușului este bună.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău: „E penibil! Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”

A apărut acest zvon, dar îți spun sincer că și dacă ar fi fost adevărat, până nu sunt sigură pe ce vreau eu și pe sănătatea mea și a copilului care urmează să vină pe lume, eu nu aș fi recunoscut. Dacă voi rămâne însărcinată, voi veni la tine în emisiune când voi avea 4-5 luni și voi fi sigură că sarcina decurge cum vreau eu și medicul și atunci nici nu mai poți să ascunzi.

(…) A pornit de la faptul că noi ne doream foarte tare să fim părinți. Nu am fost la nicio clinică, cum s-a scris. Am vorbit despre viitor, e normal despre un an jumătate să vorbești despre asta. E un subiect foarte sensibil, delicat și nu vreau să vorbesc foarte mult, nu e cazul”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.