SCANDALUL familiei Lavric ia amploare. Laura Lavric îi doreşte moartea surorii Ecaterina

După ce Ecaterina Lavric a afirmat în presă că sora sa, celebra cântăreaţă Laura Lavric s-a prostituat în New York, aceasta din urmă spune despre prima că „este nebună, rea şi invidioasă”, şi că este depresivă pentru că a avut două tentative de sinucidere. În plus, artista îi urează surorii sale ca a treia tentativă de suicid să îi reuşească.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 08:19

Scandalul în familia cântăreţei de muzică populară Laura Lavric a pornit în urmă cu două luni, la moartea mamei artistei, când sora sa din Canada a acuzat-o că nu i-a împlinit bătrânei ultima dorinţă, aceea de a muri în patul său de acasă, scrie cancan.ro.

De atunci, acuzele au curs necontenit, culminând cu o afirmaţie şocantă a Ecaterinei Lavric. Aceasta a spus că sora sa s-a prostituat în Statele Unite ale Americii în anii 1990.

Replica Laurei Lavric nu a întârziat să apară. „Eu mi-am apărat familia, dar acum nu mai pot să tac. Sora mea a uitat cât de mult am ajutat-o. Este de o răutate feroce, pe lângă faptul că este nebună. A încercat de două ori să se sinucidă, asta o ştiu chiar de la fata ei. Boala ei este celebritatea mea. Este foarte geloasă, se albea la faţă când mă oprea lumea pe stradă să mă felicite şi să mă pupe. Sfatul meu pentru ea este să îşi schimbe tratamentul, pentru că suferă de depresie, poate a treia tentativă de suicid îi reuşeşte”, a spus Laura Lavric.