Scandalul „Greenfield” ia amploare. Viceprimarul Sectorului 1 o desființează pe Clotilde Armand: „Soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook! Dacă nu își îndeplinește atribuțiile, ne vom adresa justiției”

Continuă scandalul "Greenfield". Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei și liderul de grup al consilierilor locali PNL Sector 1, i-a trimis notificare și plângere prealabilă primarului Sectorului 1, Clotilde Armand,

12 ian. 2023, 08:54
Scandalul „Greenfield” ia amploare. Viceprimarul Sectorului 1 o desființează pe Clotilde Armand: „Soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook! Dacă nu își îndeplinește atribuțiile, ne vom adresa justiției”

Totul a pornit de la scandalul pornit de blocarea drumului de acces către cartierul Greenfield. Ramona Porumb spune că Clotilde Armand e preocupată doar de postările de pe Facebook și nu face altceva decât să arunce ”pisica atât la Romsilva, cât și la dezvoltatorul Cartierului Greenfield”.

În opinia viceprimarului Sectorului 1, Clotilde Armand a cam uitat de promisiunile făcute în campania electorală și îi sugerează să nu mai ”paseze responsabilitatea în grădina altei instituții”.

”Primarul Sectorului 1 trebuie să-și reamintească promisiunile făcute în campania electorală locuitorilor din Cartierul Greenfield și să nu mai paseze responsabilitatea în grădina altei instituții. Înainte de a căuta alți vinovați, să nu uităm că este obligația autorității locale să asigure și să amenajeze drumuri publice locuitorilor din Sectorul 1.

Pe lângă acesta, există hotărâri ale Consiliului General și ale Consiliului Local pe care primarul a omis să le pună în aplicare, referitoare la preluarea drumului Vadul Moldovei de la Romsilva. Fac astfel, primul pas, alături de colegii mei, în a obliga, prin instanță, primarul Sectorului 1 să ducă la îndeplinire hotărârile votate”, a declarat viceprimarul Sectorului 1, pentru Gândul.

Ramona Porumb șterge pe jos cu Clotilde Armand: „Soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook”

E nevoie de „soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook” fiindcă, altfel, 6.000 de locuitori ai cartierului au de suferit, mai spune Ramona Porumb.

Citește și Primăria lui Clotilde Armand vrea să cumpere generatoare electrice pentru instituţiile din Ucraina, în timp ce jumătate din locuitorii capitalei au probleme cu căldura şi apa caldă

”Soluții pe masă, nu vorbe pe Facebook! În timp ce primarul Sectorului 1 face declarații pe Facebook aruncând pisica atât la Romsilva, cât și la dezvoltatorul Cartierului Greenfield, alături de colegii mei, consilieri locali PNL, am căutat soluții pentru rezolvarea situației celor 6000 de locuitori ai cartierului.

Astfel, astăzi, 11.01.2023, am depus notificare și plângere prealabilă către Primarul Sectorului 1 pentru a pune în aplicare de îndată prevederile Consiliului General al Municipiului București și cele ale Consiliului Local Sector 1, referitoare la demararea procedurilor privind preluarea drumului Vadul Moldovei de la Romsilva”, a scris viceprimarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Citește și Codrin Ștefănescu o face praf pe Clotilde Armand. În București se trăiește mai rău decât în Ucraina: ”Oamenii cară cu găleata câte șase, opt, nouă etaje apă ca să aibă pentru toaletă”

Ramona Porumb a mai spus că, dacă Clotilde Armand nu-și îndeplinește atribuțiile, se va ajunge la un demers în instanță.

”Dacă în termen de 30 de zile primarul Sectorului 1 nu-și îndeplinește atribuțiile, ne vom adresa justiției în contencios administrativ pentru obligarea primarului de a pune în aplicare actele administrative care ar rezolva problema locuitorilor din Cartierul Greenfield.

La prima vedere știm că pare o cale anevoioasă, dar este singurul instrument pe care consilierii locali PNL din Sectorul 1 îl au la îndemână. Soluția rapidă este doar în decizia și semnătura primarului Sectorului 1!”, a scris Ramona Porumb în mediul online.