Scandalul handbalistelor lesbiene, la tribunal. A fost dezvăluit numele iubitei Alinei Dobrin

Handbalul feminin românesc este zguduit anul acesta de un scandal în centrul căruia se află o fostă componentă a lotului naţional, Alina Dobrin. Aceasta este acuzată de lesbianism de soţul său, cu care se află în proces de divorţ. Avocatul bărbatului a făcut public numele presupusei partenere a Alinei, aceasta fiind la rândul său handbalistă, Cristina Niculae, jucătoare la CSM Bucureşti.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 14:10
Scandalul handbalistelor lesbiene, la tribunal. A fost dezvăluit numele iubitei Alinei Dobrin

Scandalul de lesbianism din handbalul românesc a ajuns la tribunal, unde se judecă procesul dintre handbalista Alina Dobrin şi soţul acesteia, care o acuză de lesbianism. Joi, avocata bărbatului a făcut public numele presupusei partenere a sportivei.

Potrivit ziarului Cancan, Cristina Niculae, jucătoare la CSM Bucureşti, este femeia cu care s-a iubit Alina Dobrin, cele două fiind dealtfel prezente joi, la Judecătoria Sectorului 6. Mai mult, avocata a dezvăluit faptul că unele dintre scenele fierbinţi dintre Alina şi coechipiera ei au avut loc chiar în faţa copilului acesteia. 

În timpul procesului, soţul Alinei Dobrin a depus la tribunal o discuţie în care Alina recunoaşte că are o relaţie cu o femeie.

Iată câteva fragmente:

El: nu te las eu, eu te iubesc aşa cum eşti, bă, nu fi nebună! Înţelege că asta e, eu accept!
Ea: vreau să mor (printre lacrimi)!
El: te rog eu, Alina!
Ea: nu mai vreau, nu mai vreau, nu mai vreau!
Ea: eu nu trăiesc, nu trăiesc, mă omor!

El: Nu te condamn, ţi-am zis, nu te condamn, asta este, s-a întâmplat, s-a declanşat, mi-a zis psiholoaga, fiecare femeie are lesbianismul în ea, fiecare femeie are acest lucru în ea, dar la unele se declanşează, la tine s-a declanşat. Şi încă o chestie: nu le spune ălor tăi
Ea: N-am cum să nu le spun.
El: N-ai de ce să le spui.
Ea: Pentru că trebuie să ştie.
El: păi ce, vrei să-ţi faci prezenţa la ei cu cineva sau de ce?
Ea: Da’ de ce să nu le spun? Nu înţeleg. De ce insişti să nu le spun?
El: Pentru că îi îmbolnăveşti pe oameni.
Ea: Ee, o să le treacă.
El: E un şoc.
Ea: O să le treacă, o să le treacă şi lor. N-am de ce să nu le spun, ţi-am zis, asta e, n-am.