Scandalul ia amploare: Fata unui alt manelist, de nici 15 ani, a fugit de acasă, după modelul „Minune”

Un alt manelist, Ionuț Mititelu, a ajuns în pragul disperării după ce una din fetele sale, Maria, văzând la televizor ce a făcut Carmen a lui Minune, a fugit de acasă.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 12:16
Scandalul ia amploare: Fata unui alt manelist, de nici 15 ani, a fugit de acasă, după modelul „Minune”

Mai grav este că tânăra are nici 15 ani și se pare, conform tatălui ei, că deja nu mai este fată mare. Mai trist este că fata nu era dintr-o relație legitimă a cântărețului, și singura condiție ca manelistul să asigure bani fostei sale iubite și copilului era ca fata să rămână domnișoară până când se va mărita. Mititelu se va căsători în acest an, dar nu cu fostele sale iubite cu care are câte o fată, ci cu noua sa iubită, Aura.

Adrian MINUNE, decizie neaşteptată pentru a-şi recupera fata

„Ce i s-a întâmplat lui Minune mi s-a întâmplat și mie dar mult mai grav! Măcar fata lui are 17 ani și ceva! Și a rămas, așa zicea chiar ea la televizor, fată mare! Dar copilul meu are 14-15 ani! Și mi-a spus că nu mai este virgină! O voi dezmoșteni! Dacă inițial am vrut doar să îi tund părul lung la chelie, acum m-am decis! Nu o voi mai ajuta cu absolut nimic de acum încolo, nici pe ea nici pe mama ei. Totul s-a terminat, nu mai are niciun drept la banii sau la numele meu. Nu vreau să am o paranarmă la ușă! Și totul s-a întâmplat din cauza scandalului fetei lui Minune! Dacă nu începea fata aia, nu se lua nici a mea după ea!”, a declarat Ionuț Mititelu pentru libertatea.ro.

VEZI ŞI Imagini inedite cu fiica lui Adi Minune. Dedicaţii „fără număr” VIDEO