Scandalul Kate TOPLESS: Fotograful indiscret va fi arestat de poliţia franceză

Imaginile cu Kate Middleton topless au făcut înconjurul lumii şi i-au ruşinat şi înfuriat în egală măsură pe membrii casei regale britanice. Cuplul princiar a fost fotografiat în ipostaze nu tocmai onorabile în timpul unei vacanţe petrecute în Franţa, iar acum autorul fotografiilor riscă să fie arestat.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 11:22
Scandalul Kate TOPLESS: Fotograful indiscret va fi arestat de poliţia franceză

Poliţia judiciară franceză a intrat în posesia datelor fotografului care i-a urmărit pe prinţul William şi ducesa de Cambridge în timp ce aceştia îşi petreceau vacanţa într-o vilă privată din Provence, sudul Franţei.

Acum, respectivul paparazzo ar urma să fie arestat şi să dea socoteală pentru gestul său, mai ales ţinând cont că acesta a reprezentat o încălcare a intimităţii şi a dreptului la imagine al celor doi.

Din cauza fotografiilor publicate iniţial de revista franceză Closer şi apoi de publicaţii din mai multe ţări, printre care Italia şi Irlanda, prinţul William şi soţia lui au fost extrem de furioşi, dar şi jenaţi totodată, mai ales că, din câte se pare, Kate Middleton nu este privită cu ochi tocmai buni la Buckingham Palace.