Scandalul la Ministerul Muncii. Consilierul Violetei Alexandru, acuzat că a blocat angajaţii în minister

E scandalul la Ministerul Muncii între fostul şi actualul consilier al ministrului. Mai exact, fostul consilier al Olguţei Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, îl acuză, într-o postare pe Facebook, pe Adrian Moraru, consilierul actualului ministru, că "vrea sa tina oamenii veniti de dimineata la munca pana noaptea". "Că sa nu ii lase sa plece a blocat intrarea în parcarea ministerului cu propria masina și i-a amenințat că ii baga in Comisia de Disciplină", scrie Vasilcoiu. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2019, 09:54
Scandalul la Ministerul Muncii. Consilierul Violetei Alexandru, acuzat că a blocat angajaţii în minister

„Ultimele stiri de la Ministerul Muncii: consilierul Violetei Alexandru vrea sa tina oamenii veniti de dimineata la munca pana noaptea, desi oamenii i-au spus, mult dupa terminarea programului, ca trebuie sa isi ia copiii de la scoli si gradinite. Că sa nu ii lase sa plece a blocat intrarea în parcarea ministerului cu propria masina și i-a amenințat că ii baga in Comisia de Disciplină. (…) Culmea ironiei, Ministerul Muncii e cel care ar trebui să vegheze ca drepturile angajaților din toata tara sunt respectate! Sunt Directive europene în acest sens!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Contactat de România TV, consilierul ministrului a refuzat să spună ce s-a întâmplat acolo.

Scandalul vine după ce ministrul Muncii a făcut public, tot într-o postare pe Facebook, numărul de telefon al preşedintelui Casei Naţionale de Pensii. 

„Pe lângă telefonul meu care este disponibil, poate că a venit momentul să audă aceste voci necăjite ale pensionarilor și actualul Președinte ale Casei Naționale de Pensii. Poate fi găsit la 0722 587 228, un telefon plătit din bani publici”, a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru pe pagina ei de Facebook.

„Am vazut, nu doresc sa comentez, numarul meu este cunoscut de mult, iar cu pensionarii vorbesc de 34 de ani. Nu ar fi prima data cand as vorbi. Nu vreau sa comentez altceva”, a declarat Caprariu pentru Ziare.com.


loading...