Scandalul momentului. Un fotbalist din România a petrecut o noapte în arest după ce a fost acuzat că şi-a sechestrat fosta iubită

Un fotbalist a petrecut o noapte în arest, după ce a fost acuzat că şi-a sechestrat fosta iubită şi că i-a distrus laptopul şi telefonul mobil. Tânărul a fost ridicat de poliţiştii ieşeni, după ce fosta sa iubită a făcut plângere.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 06:03

Este vorba despre Andu Moisi, fost fotbalist la Politehnica Iaşi, care a fost reţinut de organele de poliţie, după ce a fost acuzat de sechestru şi distrugere de bunuri de către fosta lui iubită. Judecătorii i-au dat fotbalistului control judiciar.

Citeşte şi: Dănciulescu, chef cu manele până dimineaţă! A dat bani la lăutari şi s-a purtat tandru cu o femeie misterioasă VIDEO

Pe data de 10 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 au fost sesizaţi de către o tănără în vârstă de 30 de ani că fostul său iubit, Andu Moisi, că ar fi sechestrat-o şi i-ar fi distrus laptopul şi telefonul.

Poliştii ieşeni au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor şi lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt„, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.