Scandalul Reghecampf – Piţurcă a fost judecat de FRF. Vezi măsura luată împotriva antrenorului Stelei

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a judecat miercuri plângerea formulată de Departamentul de Comunicare al FRF împotriva lui Laurenţiu Reghecampf, cu privire la anumite afirmaţii jignitoare pe care antrenorul Stelei le-a făcut la adresa selecţionerului Victor Piţurcă.

19 mart. 2014, 19:18
Scandalul Reghecampf – Piţurcă a fost judecat de FRF. Vezi măsura luată împotriva antrenorului Stelei

Laurenţiu Reghecampf a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină a FRF în urma declaraţiilor făcute la adresa selecţionerului Victor Piţurcă.

Citeşte şi SCANDAL STEAUA-FRF: Reghecampf atacă selecţia lui Piţurcă

Plângerea nu a fost formulată de antrenorul echipei naţionale, ci de Departamentul de Comunicare al FRF. Laurenţiu Reghecampf spusese în urmă cu câteva zile că Victor Piţurcă nu a evoluat în cariera sa de antrenor. „Victor Piţurcă a făcut într-adevăr foarte multe pentru fotbalul românesc, dar în momentul de faţă nu a evoluat, a rămas la fel. Asta e părerea mea, rămâne de văzut dacă e greşită sau nu. Cred că pot să îi dau lecţii în acest moment. Victor Piţurcă nu a calificat nicio echipă de club în cupele europene, nu a trecut de tururile preliminare. La naţională, foarte bine că a calificat-o la turnee finale.

El ne obliga să semnăm contracte cu Giovanni Becali când eram jucători. Când se certa cu Giovanni, ne punea să le rupem. De asta am plecat de la Steaua. Mi-a spus: «Dacă nu rupi contractul cu Giovanni, la mine nu mai joci». Şi a trebuit să plec!„, a spus Reghecampf.

Citeşte şi Scandal Piţurcă-Reghecampf: Steaua ar putea boicota naţionala