Scandalul sexual din TVR, departe de final! Nadine Vlădescu îi răspunde lui Marian Olaianos: „Mi-a spus că se se aruncă din Turnul televiziunii!”

Scandalul dintre Nadine Vlădescu, jurnalistă TVR la secția Cultural și comentatorul sportiv Marian Olaianos, este departe de a se încheia, mai ales că amândoi își transmit mesaje publice și se acuză reciproc.

17 feb. 2023, 19:28
Scandalul sexual din TVR, departe de final! Nadine Vlădescu îi răspunde lui Marian Olaianos: „Mi-a spus că se se aruncă din Turnul televiziunii!”

Nadine Vlădescu, jurnalistă TVR la secția Cultural, a trimis un drept la replică redacției Gazetei Sporturilor, în care răspunde afirmațiilor lui Marian Olaianos din interviul publicat de GSP.ro pe 15 februarie.

Acesta susţine că este victima unor „imense și repetate abuzuri” şi că nu lovit-o pe Nadine Vlădescu, cu care a avut o relaţie sentimentală. Mai mult decât atât, comentatorul sportiv spune că cere în instanță 200.000 de euro de la TVR.

Citiți și: Nadine Vlădescu, replică dură în scandalul sexual din TVR: „Am fost înjurată de Olaianos si apoi lovita cu palmele, pumnii şi un set de chei peste faţă şi cap şi pe corp, strangulată şi data cu capul de perete”

În schimb, femeia spune că a depus 3 plângeri penale împotriva lui Olaianos, pentru loviri și alte violențe, violarea vieții private și șantaj.

 Nadine Vlădescu despre Marian Olaianos: „M-a lovit și agresat cu sânge rece!”

Nadine Vlădescu răspunde acuzațiilor care i se aduc în scandalul de la TVR în care este acuzată că l-ar fi hărțuit sexual pe colegul ei, jurnalistul Marian Olaianos.

„Așa cum am precizat și în fața Comisiei, dar și în plângerile penale împotriva agresorului meu, acesta m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei în cap, peste față, urechi, brațe, corp, m-a strâns de gât, m-a dat cu capul de perete și m-a lovit cu pumnul în sânul drept.

La momentul strangulării și lovirii cu capul de perete, surprins de filmarea din clădirea Președintelui – Director General (care arată doar o mică parte a agresiunii), el s-a asigurat – și înainte, și după agresiune – că nu vine nimeni și nu-l vede nimeni lovindu-mă.

Nu cred că dl Olaianos a fost la primul gest de violență extremă față de o femeie, acesta neavând nicio tresărire și niciun recul în momentul în care m-a lovit în mod repetat, perfect lucid și conștient de ceea ce face, cu sânge rece și sadism.

Eu nu am adus în discuție familia lui și nu i-am cerut niciodată s-o părăsească, el este cel care a făcut-o, plângându-se permanent că are o căsnicie nefericită, că “dragostea s-a stins”, că dorește să mă iubească și să fie iubit de mine, că “vreau să fiu iubitul tău sau nimic” și că dacă eu nu-l voi iubi cum mă vă iubi el, asta “îl va distruge, îl va face să zacă și să fie nefuncțional”.

Ulterior agresiunii din 17 octombrie, când am pus capăt relației în ciuda “ofertelor” sale de a continua relația, dl Olaianos m-a amenințat și șantajat în toate formele, ca să-mi retrag sesizarea și plângerile penale, inclusiv prin șantaj emoțional, pretinzând că “dispare”, “se sinucide”, “se aruncă din Turnul televiziunii”, dar și că “s-a terminat cu tine sau cariera ta” ori “nu știi cu cine te pui, pentru că sunt nepot de legionar”.

Adevărul e că n-a avut o ieșire nervoasă și că m-a lovit și agresat cu sânge rece, perfect conștient de ce face, cu sadism și într-o manifestare de forță și control specifică unui agresor căruia îi face plăcere să abuzeze. Pentru faptul că m-a lovit în mod repetat am dovezi foarte concrete, inclusiv mesaje scrise și înregistrări audio în care el însuși recunoaște acest lucru.De exemplu, în data de 9 noiembrie 2022, când i-am spus că “au trecut trei săptămâni și jumătate de când m-ai lovit în cap și mă simt foarte rău”, el răspunde: “Îmi pare rău”.

Sau, în dimineața zilei de 7 noiembrie, când eu îi spun că „nu există scuză pentru violență!”, el răspunde: „Știu că nu există”. Sau, la afirmația mea: „Motivul pentru care mă aflam la tine în birou atunci era profesional. Nu există o explicație pentru violență și pentru că m-ai strâns de gât și am ajuns la două spitale de urgență”, el răspunde: „Știu că nu există nicio explicație și eu regret nespus ce s-a întâmplat”, a scris Nadine Vlădescu în dreptul la replică trimis redacției gsp.ro.

Citiți și: Marian Olaianos a cerut în instanță despăgubiri 200.000 de euro de la TVR. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între comentator și colega sa de la Cultural