SCANDALURI după FINALA EUROVISION. Naomi a mărturisit că şi-a vândut laptopul, telefonul şi bijuteriile VIDEO

Naomi Moldovan este revoltată că angajaţii TVR au fost cazaţi la hotel, iar concurenţii şi-au plătit totul singuri. Naomy a mărturisit că şi-a vândut laptopul, telefonul şi lanţul de aur pentru a merge la finala de la Braşov.

06 mart. 2014, 08:33
SCANDALURI după FINALA EUROVISION. Naomi a mărturisit că şi-a vândut laptopul, telefonul şi bijuteriile VIDEO

Scandal după finala Eurovision. Naomi Moldovan acuză organizatorii că angajaţii TVR s-au cazat la hoteluri chiar şi de 5 stele, în timp ce artiştii au stat la Braşov pe cheltuiala proprie. Naomy a mărturisit că şi-a vândut laptopul, telefonul şi bijuteriile pentru a face rost de bani, şi acuză că televiziunea s-a folosit de mediatizarea ei ca transexual, potrivit România TV.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Naomy a plâns în HOHOTE din cauza lui Mădălin Voicu. Ce i-a spus preşedintele juriului

A dat pentru toţi angajaţii, pentru toată echipa de 150 de oameni care a venit să organizeze la Braşov spectacolul Eurovision, iar 12 concurenţi nu le mai găsea. Hai că nu le dădeai la restul, 11, dar dacă tot m-ai folosit paravan nu făceai chetă, maică, şi-mi asigurai şi o masă şi o cazare şi un transport. Tot eu să-mi vând laptopul, iPhone-ul, toate, aurul de la gât? Nici concursul meu din oraşul Luduş, de unde sunt eu, nu a semănat cu acest spectacol şuşă dacă vreţi, dacă a cerşit Televiziunea Română lumini de la primarul din Braşov„, a spus Naomi.

Naomi a fost dezamăgită şi de organizarea spectacolului. De altfel, momentele stânjenitoare nu au lipsit. Revoltaţi au fost şi alţi concurenţi. Un compozitor a cărui piesă nu a ajuns in finală cere înapoi TVR-ului taxa de înscriere. Discuţii au fost şi după desemnarea câştigătorilor. Deşi publicul a votat piesa Mirelei Boureanu Vaida, juriul, care avea 50% pondere în decizie, a anunţat că Paula Seling şi Ovi ne vor reprezenta la Eurovision. Nimeni nu a precizat însă cum a distribuit juriul punctajul.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Ce nu s-a văzut la televizor. Paula Seling a ieşit PLINĂ DE SÂNGE de pe scenă

„Domnule director, (…) vă rog să mă sfătuiţi care este calea legală prin care instituţia dumneavoastră îmi poate înapoia cei 200 de lei plătiţi ca taxă de înscriere? Nu de alta, dar simt că am participat la un Caritas de prost gust… Nu am nici măcar siguranţa că piesa mea a fost ascultată. Dacă ar fi fost aşa, aş fi ştiut cine a făcut parte din juriul care a făcut selecţia şi, mi se pare de bun simţ, aş fi aflat notele pe care acest cântec (al meu) le-a obţinut în cadrul jurizării (…)„, a spus Marius Popa, un cunoscut artist român.