EUROVISION 2014. Naomy a plâns în HOHOTE din cauza lui Mădălin Voicu. Ce i-a spus preşedintele juriului

EUROVISION 2014. Naomy s-a aliniat pentru prima oară, după mai multe încercări eşuate, la startul finalei selecţiei naţionale pentru Eurovision. Cântăreţul transsexual nu a fost nici măcar aproape de a ajunge la Eurovision, dar a obţinut un punct de la juriu şi două din partea publicului, adică mai mult decât s-ar fi aşteptat cârcotaşii. După încheierea concursului, Naomy a plâns însă în hohote.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 15:36
EUROVISION 2014. Naomy a plâns în HOHOTE din cauza lui Mădălin Voicu. Ce i-a spus preşedintele juriului

EUROVISION 2014. Naomy a avut emoţii uriaşe în finala selecţiei naţionale, însă acest lucru nu s-a văzut deloc pe scena pe care şi-a dorit să ajungă de ani de zile, fără a i se acorda, însă, vreo şansă.

În clasamentul final, Naomy a depăşit-o pe consacrata Silvia Dumitrescu (0 puncte de la juriu, 0 puncte de la public), iar finalul serii a găsit-o plângând în hohote din cauza preşedintelui juriului, Mădălin Voicu.

EUROVISION 2014. Ce nu s-a văzut la televizor. Paula Seling a ieşit PLINĂ DE SÂNGE de pe scenă

„Când m-a văzut cu bagajul în mână, gata să plec, Mădălin Voicu a venit la mine şi mi-a spus să mai stau şi la discuţiile de după Eurovision. Mi-a spus, în stilul său caracteristic, că i-a plăcut cum am fost pe scenă: «Fă, nu te mai c… pe tine, ai cântat bine!», mi-a zis el. Eu am început să plâng în hohote. M-a emoţionat teribil faptul că un om ca el mi-a recunoscut talentul”, a declarat Naomy, pentru Libertatea.

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi, câştigători controversaţi

La concursul Eurovision 2014 de la Copenhaga România va fi reprezentată de Paula Seling & Ovi, cu piesa „Miracle”. Cu 10 puncte de la public şi 12 din partea juriului, Paula Seling şi Ovi Jacobsen merg pentru a doua oară la Eurovision, în aceeaşi formulă în care au obţinut cea mai bună clasare a României în istoria festivalului, locul 3.

Piesa lor este, însă, una controversată, fiind suspectă de plagiat.

Piesa „Miracle” a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.