SCANDALURILE anului în lumea mondenă. Vedetele care au ŞOCAT o ţară întreagă VIDEO

Anul 2014 a fost un an negru pentru multe vedete autohtone. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat din cauze infideliţărilor, iar amanta lui Nicolae Guţă a luat bătaie de la soţia manelistului. Cuplul Bahmu- Prigoană s-au ameninţat tot anul cu divorţul, iar Viorel şi Oana Lis sunt protagoniştii unei poveşti cu tente scandaloase. De departe cele mai negre Sărbători le trăiesc Cristina Spătar şi Cristina Rus. Ambele au soţii în arest, iar averile le sunt puse sub sechestru, relatează România TV.

31 dec. 2014, 11:51
SCANDALURILE anului în lumea mondenă. Vedetele care au ŞOCAT o ţară întreagă VIDEO

2014 a adus mult scandal în cuplul Prigoană-Bahmuţeanu. Acuzele: Bahmu este interesată doar de banii omului de afaceri, iar el o înşeală cu cităm „tot felul de piţipoance”

„Tu ţi-ai premeditat divorţul pe care urmează să-l intentezi. Pupăză nenorocită, nesimţita dracului, ai venit să mă jefuieşti”, a atacat-o Prigoană pe Bahmu.

„Apar si alte pitipoance la care se duce domnul Prigoana noaptea. De vreo luna de zile, domnul Prigoana isi face asa cateodata cand are chef drum prin oras si pleaca la 9 si mai vine la 3 dimineata beat mort”, contracara Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuţeanu, cadou de 10000 de euro. Moşul nu a fost Silviu Prigoană FOTO

Însă, de această dată, în cearta dintre cei doi mai apare un element nou. Agresivitatea lui Prigoană şi presupusele ameninţările cu moarte făcute de Adriana Bahmuţeanu la adresa omului de afaceri.

Am nişte semnale că mi-e viaţa pusă în pericol. Nu m-am simtit in nesiguranta pana acum, dar lucrurile au inceput sa o ia razna. Din decembrie, cand am fost amenintat la telefon de catre un domn”, spunea Prigoană.

În timp ce telenovela se derula la televizor la ore de maximă audienţă, Prigoană spune că la el în casă nu este niciun fel de ceartă. Şi totuşi, dacă acest divorţ s-ar materializa ar fi a cincea despărţire oficială dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană.

2014 a fost un an cu suişuri şi coborâşuri pentru cuplul Bianca Drăguşanu- Victor Slav. La scurt timp după Anul Nou, pe primele pagini ale tabloidelor stătea scris cu litere de-o şchioapă că focoasa roşcată a plecat la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Dacă la început Victor Slav nu prea a făcut comentarii, umilit de cei care le priveau viaţa la televizor, băiatul de la meteo a decis că divorţează.

Şi dacă tot se spune că o greşeală recunoascută este pe jumătate iertată, Bianca a apelat la televiziuni pentru a-şi arăta regretul şi pentru a încerca să-l recâştige pe Victor

Eu m-am simtit abandonata, oarecum am incercat sa ma razbun. Victor este cel mai bun om…eu sunt proasta”, spune Bianca.

Scandalul s-a terminat cu un divorţ pronunţat la începutul lunii martie, moment în care cei doi amorezi au apărut de mână în faţa notarului, semn că povestea lor va continua.

BOMBA ANULUI! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc din nou de nuntă?

Luminiţa Anghel trăieşte de câteva luni o adevărată dramă. Este pe punctul de a o pierde pe Măriuca, fetiţa luată în plasament în urmă cu 4 ani. Totul din cauza mamei biologice a micuţei, care şi-a amintit că are un copil.

„Domna Constantin, nu v-am cunoscut niciodata, eu am martori ca dvs ati cerut bani de la noi. doamna in loc sa imi mult ca 4 ani de zile v-am crescut copilul si nu v-am cerut nimic in schimb. copilul nu este adoptabil si am stiut asta din primul moment, copilul este in plasament”,  îi transmitea vedeta Angelicăi Constantin.

Cutremurător în acest scandal este faptul că Angelica mai are un copil pe care-l trimite la cerşit! În luna august, într-una din seri , femeia a fost surprinsă de către paparazzii SPYNEWS.ro în timp ce îşi supraveghea băiatul care cerşea. 

Anul 2014 nu va fi prea uşor de uitat de manelistul Adi Minune. A primit lovitura vieţii când fiica lui de 16 ani, Carmen a fugit de acasă cu prietenul. Un tânăr de 19 de ani pe nume Franco, despre care presa tabloidă scria că are legătură cu clanurile interlope din Capitală.

„Fata mea s-a măritat. El să fie băiat de casă şi să-mi iubească fata, chiar dacă eu nu l-am vrut. Pînă la urmă trebuie să te faci frate cu dracul dacă-ţi iubeşti copiii”, se consola Adi Minune.

După aproape o săptămână de căutări cu poliţia şi zeci de bodyguarzi, Carmen a scris familiei şi i-a spus că este la munte cu Franco . Imediat în presă, familia lui Carmen a negat existenţa unei posibile sarcini. În cele din urmă, Carmen, fata lui Minune a rupt relaţia cu Franco şi a revenit acasă pregătită să se ocupe mai mult de cariera muzicală decât de iubiţi.

Anul care se încheie a fost de pomină şi pentru Nicolae Guţă. Două dintre iubitele lui, Narcisa şi Beyonce de România s-au luat la bătaie.

Pe lângă bătaia primită, Beyonce de România spune că i-ar fi dispărut din casă 1.000 de euro, 400 de lei şi câteva bijuterii. Narcisa s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu şi a stat în arest preventiv 24 de ore.

Cel care a picat la mijloc în acest scandal a fost Nicolae Guţă care a încercat totul pentru a-şi împăca amantele.

Declaraţiile anului 2014: „Când vine vorba de sex, nu s-a născut femeie care să mă poată refuza”

De mai bine de jumătate de an, cuplul Oana şi Viorel Lis joacă într-o telenovelă de scandal. Scenariul prevede un adulter din partea lui Lis şi ca Oana să apară însărcinată.

Când a fost întrebat dacă va fi tată, Lis răspundea: „O prostie! Să văd testul de paternitate! Eu nu cred, în primul rând. Cred că ori a greşit, ori vrea să mă păcălească. Să nu spun altfel, şantajat.”

În cele din urmă, Oana Lis a anunţat pe Facebook că din cauza unor probleme medicale a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină.

Finalul de an 2014, este cu siguranţă un coşmar pentru două artiste renumite. Cristina Spătar şi Cristina Rus trăiesc de câteva săptămâni o dramă comună. Soţii lor au fost arestaţi preventiv.

Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar este acuzat de evaziune fiscală de 10 milioane de euro. Iar cea mai grea lovitură pentru fosta regină a R&B-ului a venit atunci când procurorii au demarat procedurile pentru a pune sub sechestru averea omului de afaceri, inclusiv vila în care Cristina Spătar locuieşte cu cei doi copii ai lor.

Şi pentru Cristina Rus finalul lui 2014 a venit cu o veste proastă. Soţul ei Dragoş Bâlteanu, directorul general al SIF Banat-Crişana a fost arestat preventiv, într-un dosar referitor la manipularea pieţei de capital. Prejudiciul s-ar ridica la 13 milioane de euro.