Scapă de coşuri cu această mască minune

Masca cu măr este un tratament minune care te ajută să scapi de coșuri în cel mai scurt timp, fără durere și fără alte neplăceri. Este ușor de preparat și are nenumărate beneficii spectaculoase pentru piele!

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 08:56
Scapă de coşuri cu această mască minune

Pentru a prepara masca cu măr ai nevoie de :

– un măr curățat de coajă pe jumătate și fără semințe

– 2 linguri de iaurt

– o lingură de miere de albine

Cum trebuie să procedezi:

Taie mărul în cubulețe și pune-l într-un blender. Adaugă apoi 2 linguri de iaurt și o lingură de miere. Pornește blenderul și lasă-l ă meargă până ce toate ingredientele se transformă într-o pastă omogenă. Transferă pasta într-o ceșcuță și aplic-o pe tenul ușor umezit. Lasă masca să acționeze cel puțin 20 de minute și apoi spală-te cu apă călduță.

Acest tratament este un mix din trei ingrediente foarte eficiente, care au numeroase proprietăți benefice pentru tenul gras și nu numai. Mărul este o sursă bogată de vitamina C, un puternic antioxidant care stimulează producția de colagen și elastină. Această vitamină joacă un rol important în tratarea coșurilor și menține pielea curată și tânără. Totodată reglează nivelul de uleiuri naturale din piele și luptă împotriva radicalilor liberi.

Citeste mai mult in Revista TEO