Scapă de coşuri, în mod natural, acasă

Când ți-e lumea mai dragă, ai observant în oglindă că iar ți-a apărut un coș? Roșeața, mâncărimea și cicatricea care apare de cele mai multe ori nu doar că afectează aspectul unei persoane, ci, de asemenea, scade încrederea în sine.

14 apr. 2016, 12:55
Scapă de coşuri, în mod natural, acasă

Există mai multe moduri de a trata acneea. Medicii dermatologi recomandă măștile antiacnee, folosirea de creme și antibiotice, sau, în ultimă intanță, terapia cu laser.

Tratament naturist pentru acnee

Poți să tratezi acneea cu suc din iarbă de grâu. Se știe deja că acesta are foarte multe beneficii pentru sănătate: de la reducerea disconfortului menstrual până la scăderea în greutate. Bogat în minerale (calciu, fier, sodium, magneziu) și vitamine (A, B, C și E), despre sucul din iarbă de grâu se spune că este cea mai sănătoasă băutură.

Sucul, aplicat pe față, ajută la reducerea acneei și calmează pielea. Mai mult, sucul din iarbă de grâu conține antioxidanți și întârzie, de asemenea, semnele de îmbătrânire ale pielii, cum sunt liniilor fine, ridurile, petele. De asemenea, ajută la întinerirea pielii, făcând-o mai suplă și fermă.

Cum prepari sucul acasă

Sucul din iarbă de grâu se găsește în comerț, dar îl poți obține și acasă, dacă plantezi iarbă de grâu. Când prepari sucul, spală bine firele de iarbă, curăță-le de eventualele reziduri și pisează-le. Trece pasta prin sită și extrage sucul.

Cum îl folosești pentru tratarea acneei

Îmbibă o dischetă demachiantă în suc și tamponează prin mișcări circulare zona afectată. Lasă sucul să acționeze 10-15 minute, după care clătește cu apă călduță din abundență.

Înainte de a cheltui bani pe fel și fel de creme în încercarea de a le estompa cearcănele, încearcă o mască umitoare din doar 3 ingrediente.