Scapă de durere cu remedii naturale foarte rapide

Există varii motive pentru care avem dureri, de la inflamarea articulaţiilor din cauza artritei până la întărirea muşchilor cunoscută sub numele de fibromialgie. Indiferent de cauză, când simţi durerea nu îţi mai doreşti nimic decât să se oprească. Iată câteva remedii naturale cu acţiune foarte rapidă oferite de Dr. Jacob Teitelbaum, autor al cărţii “Adevărata cauză, adevaratul leac”.

RomaniaTV.net
18 dec. 2012, 21:31
Scapă de durere cu remedii naturale foarte rapide

Durerea de muşchi este cea mai comună durere. Noduri moi de mărimea unei monede aflate în muşchii tăi se numesc puncte de declanşare. Ele corespund cu punctele cheie folosite în acupunctură sau în masajul special pentru sportivi.

Apasă pe un astfel de punct cu destulă forţă cât să vezi o urmă albă lasată de degetul tău şi ţine apăsat 45 de secunde. La început te va durea, dar încet, încet va uşura fluxul de energie şi va relaxa muşchiul. Dacă ai o durere într-un punct la care nu poţi ajunge, precum spate, umăr sau gât – apasă cu o minge de tenis.

Întinde-te pe podea, plasează sub tine mingea în zona în care te doare şi mişcă-te pe ea până găseşti punctul mai moale. Rămâi aşa timp de 1-5 minute sau până ţi se relaxează muşchiul.

Dă drumul la muzică şi uită de durere

Conform unui studiu francez, muzica ajută creierul să perceapă durerea la o intensitate mai mică, şi este folosită ca terapie pentru oamenii care suferă de dureri cronice. Alt studiu arată că aproape jumătate din pacienţii care suferă de cancer şi au ascultat muzică, au raportat o intensitate a durerii cu 50% mai mică decât înainte. Muzica îţi distrage atenţia de la suferinţă şi ţi-o canalizează pe ceva mai plăcut.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.