(P) Scapă de efectele penelor de curent cu shop-einstal!

Cu toţii cel puţin o dată am trecut prin crâncena experienţă de a renunţa la anumite obiecte electrocasnice din cauza defectării acestora în urmă penelor de curent care lovesc fără milă atunci când apar. Conform unui studiu, laptopurile, maşinile de spălat rufe şi frigiderele sunt cele mai afectate obiecte electrocasnice în urma unei întreruperi subite a electricităţii, însă din urmă pare că vin puternic şi cazanele de încălzire care nu sunt echipate corespunzător cu un ups centrale termice.

RomaniaTV.net
04 sept. 2014, 11:23
(P) Scapă de efectele penelor de curent cu shop-einstal!

În ton cu acest studiu efectuat pe aceste categorii de produse, specialiştii shop-einstal.ro vin cu întărirea aceloraşi informaţii. Fiind o companie specializată în acest domeniu, cel al comercializării echipamentelor de încălzire şi a instalaţiilor de orice tip, ei ne asigura de faptul că da, chiar şi centralele termice se pot defecta în urmă şocurilor electrice repetate, ca orice alt produs ce necesită acest tip de energie pentru funcţionare.

Ce putem face pentru a trece mai uşor şi fără a lasă sechele peste aceste probleme ale alimentării cu energie electrică? Este cunoscut faptul că cel puţin în ţară noastră există probleme serioase din acest punct de vedere. Că o pană de curent o dată pornită nu se ştie când se va remedia. Că pot trece ore bune de absenţă a electricităţii, timp în care un frigider se poate dezgheţa iar o centrală termică poate îngheţa, mai ales în condiţii de iarnă extremă. Că circuitele de pe placa de reţea a oricărui produs nu sunt imbatabile în faţa unui ciclu recurent de întrerupere şi repornire a energiei electrice.

Singura soluţie pentru limitarea unei pene de electricitate, cel puţin din punct de vedere al centralelor termice este că acestea să fie dotate cu o sursă auxiliară de alimentare şi anume cu câte un ups centrale termice. Multora ideea li se poate părea a fi una lipsită de sens. Ce rost are ca pe lângă centrala termică propriu-zisă să mai achizitionez un alt produs? Ce rost are să mai cumpăr un ups? Nu sunt oare aceştia bani cheltuiţi în van?

Nicidecum, ne răspund specialiştii. Ups-urile pentru centrale termice sunt elemente auxiliare cu o importanță aproape vitală pentru funcţionarea dispozitivelor. Acestea vor înmagazina energia electrică necesară bunei funcţionari, eliberând-o pe aceasta în mod automat în momentul în care senzorii detectează absenţa energiei electrice provenite din sursă principală. Pentru ca acest lucru să poată fi realizat este necesar că în prealabil să fie ales şi acumulatorul necesar tipului de ups, unul care să poată asigura pentru o perioadă cât mai mare necesarul de electricitate.

Acest lucru devine foarte important mai ales în situaţia în care absenţa energiei electrice de pe reţeaua principaă îşi face resimţită prezenţa pentru mai mult timp. Fireşte, logic gândind, vom avea nevoie de un acumulator mai mare pentru cazul penelor de curent cu durata mai mare, şi de unul mai mic pentru cazurile în care electricitatea prezintă doar anumite fluctuaţii temporare.

Magazinul online shop-einstal.ro pune la dispoziţia oricărui client aceste produse ce te pot scuti de-a dreptul de o multitudine de bătăi de cap. Tot aici pot fi găsite şi grupele de accesorii necesare montajului, de tipul elementelor precum racordurile sau acumulatorii. Şi nu doar atât. Tot ceea ce îţi este necesar în vederea îmbunătăţirii instalaţiilor tale, atât în perioada iernii cât mai ales vara, poate fi găsit aici. Aceşti oameni s-au dedicat cu adevărat nevoilor noastre. Ei sunt cei care au demonstrat că se poate şi mai mult decât atât au demonstrat că îşi doresc să ne ajute. Îşi doresc să ofere şi să primească, să ajute şi să înveţe, astfel încât clienţii lor să se transforme în utilizatori mulţumiţi.

Nu neglijaţi puterea pe care un astfel de echipament o poate pune la dispoziţie. Protejaţi-vă viaţa şi bunurile! În acest fel vă puteţi asigura nu doar în lupta împotriva frigului ameninţător de afară, ci şi în cea împotriva căderilor frecvente de tensiune ce pot dauna echipamentelor deţinute.

Nu trebuie să fii un specilist veritabil pentru a şti că aceste produse te pot cu adevărat ajuta în cazurile în care ai cea mai mare nevoie. Specialiştii necesari îi găseşti la shop-einstal.ro alături de cea mai completă gama de produse şi de cele mai bune preţuri de pe toată piaţă de profil. Caută şi tu ofertele shop-einstal.ro şi alătură-te celor care pun siguranţa înaintea oricărei alte probleme.