Scapă de kilogramele în plus, cu această combinaţie delicioasă

Toamna asta, poţi avea grijă de silueta ta cu ajutorul unor aliaţi pe măsură. Încearcă şi tu acest suc delicios care îţi oferă rezultate rapide, mai ales dacă îl consumi înainte de culcare. În plus, reţeta de mai jos te ajută să scapi de mai multe kilograme.

05 nov. 2015, 12:33
Scapă de kilogramele în plus, cu această combinaţie delicioasă

Te întrebi cum să slăbeşti în doar o săptămână? În loc să dai banii pe tot felul de pastile „minune” sau să pierzi timpul cu unele diete fade, care nu fac decât să te înfometeze, schimbă puţin abordarea.

Este momentul să adopţi unele obiceiuri alimentare mai sănătoase şi să incluzi în dieta ta alimente cu o valoare nutriţională ridicată.

Citeşte reţeta de mai jos şi prepară-ţi şi tu această băutură delicioasă care trebuie să fie consumată cu câteva ore înainte de a merge la culcare.

Ca parte din alimentaţia sănătoasă pe care vrei să o respecţi, poţi adopta câteva obiceiuri alimentare cum ar fi: să mănânci alimente şi preparate pe bază de legume şi proteine vegetale, să bei multă apă pentru a te hidrata şi, ori de câte ori este posibil, să îţi prepari băuturi sănătoase care nu conţin zahăr, dar care prin natura lor, sunt proaspete, delicioase şi diet-friendly.

Ingrediente:

2 lămâi

1 portocală

1 bucăţică de ghimbir de mărimea degetului mare (aproximativ 2,5 centimetri)

8 frunze de mentă

1/2 castravete

2-3 căpşune, feliate (dacă nu ai căpşune, le poţi înlocui cu 1/2 grepfrut)

1 litru de apă carbonatată sau sifon.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.