Scapă de kilogramele în plus cu ajutorul obiceiurilor sănătoase ale oamenilor slabi

Cu siguranţă te-ai întrebat, măcar o dată în viaţă, cum reuşesc unele persoane să aibă siluete trase prin inel, fără să ţina niciun fel de regim.

RomaniaTV.net
11 sept. 2013, 07:47
Scapă de kilogramele în plus cu ajutorul obiceiurilor sănătoase ale oamenilor slabi

Ei bine, oamenii supli au anumite obiceiuri zilnice care-i mentin in forma, obiceiuri care lipsesc mai mereu din viata de zi cu zi a celor care se lupta kilogramele in plus.

Ca sa ai o greutate corporala potrivita inaltimii tale trebuie sa fii atent la mai multe lucruri decat la calorii. De altfel, adesea nu caloriile ridica probleme de greutate, ci prezenta unor obiceiuri nesanatoase in viata de zi cu zi, concomitent cu lipsa altor obiceiuri pe care oamenii cu siluete trase prin inel le au. Acele obiceiuri specifice persoanelor suple nu sunt impuse constient zi de zi, ci devin aproape a doua natura a lor, venind de la sine. Iata ce obisnuiesc sa faca si cum sunt, de fapt, oamenii supli, spre deosebire de cei care se lupta cu kilogramele in plus.

1. Sunt agitati

Nu o sa vezi un om slab stand locului mult timp. Studii recente au aratat ca un om agitat arde cu pana la 350 de calorii mai mult, echivalentul unei ore de mers pe jos la pas rapid, decat un om vesnic calm, chiar lenes. Oamenii supli sunt mai activi decat cei cu probleme de greutate, chiar si daca depun munca de birou.

Persoanele care se mentin suple fara a tine cure de slabire se leagana pe scaun, fac drumuri de colo colo, urca scarile in loc sa ia liftul, se ofera mereu sa iasa sa cumpere ceva de la magazin, fug dupa mijloacele de transport in comun. Sunt mici obiceiuri care tin de natura lor agitata, dar care le mentin inima sanatoasa si metabolismul in miscare, motiv pentru care ard mai multe calorii decat persoanele mai confortabile.

Daca ai probleme de greutate, ia exemplul lor, chiar daca ti-e greu la inceput. Du-te pe jos la serviciu sau intoarce-te acasa pe jos, sau macar coboara cu o statie-doua inainte, ca sa o iei la pas. Fa putina curatenie zilnic, macar un dat cu matura si un sters al prafului. Iesi seara si plimba-te prin parc in loc sa lancezesti in fata televizorului sau a laptopului.

2. Mananca fara niciun fel de distragere a atentiei

Oamenii trasi prin inel mananca lent, in liniste, savurand fiecare imbucatura, fara sa aiba diverse chestii in jurul lor care sa le distraga atentia. Pentru persoanele slabe aparent de la natura masa este masa. Nu stau la calculator ca sa mai trimita cate un mail de serviciu, ci isi aloca timp special pentru a manca.

Continuarea pe Lyla.ro.