Scarlett Johansson, convinsă că Ryan Reynolds a înşelat-o cu Blake Lively

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar divorţul lor, finalizat în 2011, după patru ani de mariaj, a şocat pe toată lumea. Între timp, Reynolds şi-a refăcut rapid viaţa şi s-a căsătorit cu Blake Lively, vedeta din "Gossip Girl", ceea ce a scos-o din sărite pe "fosta" Scarlett Johansson.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 14:54
Scarlett Johansson, convinsă că Ryan Reynolds a înşelat-o cu Blake Lively

Scarlett Johansson, cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, este convinsă că Ryan Reynolds a înşelat-o cu Blake Lively şi că actriţa din „Gossip Girl” i-a furat cu bună ştiinţă soţul. Informaţia vine cu puţin timp înainte ca Ryan şi Blake să aniverseze o lună de la căsătorie.

Potrivit unei surse apropiate lui Scarlett, citată de National Enquirer, Johansson îşi bazează suspiciunile pe faptul că relaţia dintre ea şi Ryan Reynolds a început să scârţâie la scurt timp după ce actorul a început filmările la pelicula „Green Lantern”, în 2010.

„Deşi nu are nicio dovadă, Scarlett s-a convins singură că Ryan a înşelat-o cu Blake. Este incredibil de amărâtă din cauza asta. Într-un fel, Scarlett simte că Blake i l-a furat pe Ryan”, a spus sursa citată de publicaţia americană, adăugând că nunta făcută de cei doi la numai un an de la divorţ a scandalizat-o şi îndurerat-o pe Scarlett: „Este sigură că Blake l-a sedus deliberat pe Ryan, cu toate că ştia că avea o relaţie. A primit faptul că Ryan s-a recăsătorit atât de repede ca pe o palmă peste faţă”.

În ciuda faptului că are o problemă cu Ryan Reynolds şi Blake Lively, Scarlett Johansson nu stă nici ea degeaba. Ea are în prezent o relaţie cu Nate Taylor, un director de agenţie de publicitate.