Scarlett Johansson, în ipostaze intime cu un român: L-am călărit ca pe taurul mecanic

Actorul de origine română Sebastian Stan este unul dintre protagoniştii peliculei “Captain America: The Winter Soldier”, unde a jucat alături de frumoasa Scarlett Johansson. Actriţa s-a arătat încântată de o scenă jucată alături de român, unde l-a călărit "ca pe taurul mecanic".

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 07:55
Scarlett Johansson, în ipostaze intime cu un român: L-am călărit ca pe taurul mecanic

Frumuşelul Sebastian Stan în vârstă de 30 de ani a fost călărit la propriu de Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase femei din lume.

„Am avut de filmat o secvenţă destul de jenantă. E vorba de un moment teribil alaturi de bietul Sebastian Stan… trebuia să filmăm o scenă care se petrecea la fereastra şi în care picioarele mele erau înlănţuite in jurul gatului lui Sebastian”, a povestit Scarlett.

Aceasta a adăugat amuzată: „Ore întregi l-am călărit pe bietul de el ca pe taurul mecanic”.

Citeşte şi: O reclama cu Scarlett Johansson a fost INTERZISĂ la televizor, dar a ajuns VIRALĂ pe internet VIDEO

Sebastian Stan s-a născut în 1983 şi este un actor american de origine românǎ. La vârsta de 8 ani pǎrǎsește România împreunǎ cu mama sa pentru a se muta la Viena unde cea din urmǎ se angajeazǎ ca pianist.

Dupǎ patru ani se va muta în Rockland County, New York. În timpul școlii apare în filme precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here și West Side Story. Este acceptat sǎ urmeze cursurile Facultǎții de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎții Rutgers. Studiazǎ de asemenea un an la Shakespeare’s Globe Theatre în Londra.

Este foarte cunoscut datoritǎ rolurilor Jack Benjamin în drama Kings și Carter Baizen în Gossip Girls.