Scena alăptatului de pe coperta Time, parodiată în stil American Pie FOTO

Femeia care a apărut pe coperta revistei Time alăptându-şi băiatul de trei ani continuă să stârnească reacţii şi controverse.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 11:49

Oameni obişnuiţi şi personalităţi au găsit de cuviinţă să-şi manifeste dezacordul faţă de fotografia apărută în urmă cu câteva zile pe coperta revistei Time, care înfăţişează o femeie alăptând un băieţel de trei ani.

Printre contestatari s-au numărat şi actorul Jason Biggs, din American Pie, şi soţia lui, Jenny Molly.

Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază similară cu cea ce copertă. Jason s-a urcat în genunchi pe un scaun lângă Jenny şi i-a apucat sânul cu gura, simulând momentul alăptării, în timp ce Jenny stă fără vreo grimasă, cu mâinile la spate şi privind în altă parte. Ulterior, imaginea a fost urcată de Biggs pe Twitter, însoţită de comentariul „Are you wife enough?” (Eşti suficient de soţie?, în traducere – n.r.), parafrazând expresia de pe coperta Time, „Are you mom enough?” (Eşti suficient de mamă? – n.r.).

Printre celebrităţile care au mai comentat imaginea se numără Aslyssa Milano şi modelul Joanne Kruppa, care deşi sunt susţinătoare ale alăptatului, consideră că în acest caz s-a mers prea departe.

Comentând toate reacţiile negative stârnite de fotografia în care apare alături de fiul ei, Jamie Lynne Grumet insistă pe ideea că nu e nimic rău în a-şi alăpta fiul, chiar dacă acesta nu mai este bebeluş. Acuzată de unii chiar de molestarea copilului, Jamie Lynne susţine că oamenii ar trebui să înţeleagă că este un act biologic normal, care ar trebui să devină normal şi din punct de vedere social.