Daniela Crudu şi-a scos chiloţeii în direct, iar rapperul 50 Cent a postat imaginea pe Twitter. „Din ce sex-shop a evadat domnişoara?”

Celebra scenă în care Cruduţa, fosta asistentă a lui Capatos, îşi scoate în direct chiloţeii a stârnit ecouri şi la nivel internaţional! Imaginile au ajuns chiar şi la rapperul 50 Cent şi la actorul de la Hollywood Martin Lawrence, care le-au vizualizat şi distribuit apoi pe reţelele de socializare. Aşa au fost preluate şi în presa de peste Ocean!

12 iun. 2017, 12:06

Se pare că este un „trend” ca domnişoarele să-şi scoată chiloţii în public, scrie cancan.ro. Dacă o fată poartă ceva care îi stă bine care-i problema? Fiecare are dreptul să se îmbrace aşa cum crede de cuviinţă, au notat jurnaliştii americani, şi numai frustraţii şi persoanele geloase pe succesul ei ar eticheta-o drept o „prostituată”.

Citeşte şi Daniela Crudu a spart GHINIONUL. La ce superstiţie a recurs pentru a-şi găsi IUBIT

„Domnişoara în cauză este asistentă la un show TV, şi dintr-un motiv anume, a decis să-şi scoată chiloţeii în direct la TV pentru a ridica tensiunea domnilor şi a nemulţumi profund doamnele. Dar când vrei să primeşti atât de multă atenţie cât de departe poţi merge? Din ce sex-shop a evadat domnişoara?” se întreabă ziariştii publicaţiei online lifebuzz.