Scena de la Oscar s-a repetat la un meci de tenis! A pierdut meciul și și-a lovit adversarul la fileu VIDEO

Michael Kouame, principalul favorit al unui turnei ITF care are loc în Ghana, a fost învins de Raphael Nii Ankrah, reprezentantul ţării gazdă, și nu a putut accepta eșecul. Francezul și-a pălmuit adversarul, stârnind o încăierare pe teren!

05 apr. 2022, 14:09
Scena de la Oscar s-a repetat la un meci de tenis! A pierdut meciul și și-a lovit adversarul la fileu VIDEO
Scena de la Oscar s-a repetat la un meci de tenis

Scena de la Oscar s-a repetat la un meci de tenis! Învinsul a ajuns primul la fileu, și-a lăsat racheta pe suprafața de joc și a dat mâna cu Raphael Nii Ankrah. Cu cealaltă mână, însă, și-a lovit adversarul peste față!

Scena de la Oscar s-a repetat la un meci de tenis! A pierdut meciul și și-a lovit adversarul la fileu

Au apărut imagini cu momentul în care un jucător francez de tenis și-a pălmuit adversarul în față după ce a pierdut un meci, stârnind o încăierare pe teren. Luni, Michael Kouame, în vârstă de 15 ani, a pierdut în fața lui Raphael Nii Ankrah cu 2-6 7-6 6-7 în primul tur al unui turneu ITF de juniori de la Accra, capitala Ghanei. Jucătorii s-au dus să dea mâna la finalul meciului, dar Kouame l-a pălmuit pe Ankrah peste față. Nu este clar de ce Kouame și-a atacat adversarul, cert este că imediat după acest incident susținătorii celor doi jucători s-au încăierat în tribune!

Incident şocant la Premiile Oscar 2022. Will Smith i-a dat o palmă actorului Chris Rock după o glumă deplasată despre soţia sa. VIDEO

Momentele neverosimile nu s-au oprit acolo, pentru că, după ce au văzut ce s-a întâmplat la fileu, membrii familiilor celor doi sportivi, aflați în tribune, au coborât pe teren. Rudele lui Raphael Nii Ankrah au vrut să-i ceară socoteală lui Michael Kouame, dar au fost opriți de ceilalți spectatori coborâți pe suprafața de joc și sportivul francez a reușit să fugă din arenă!