Scenariu exploziv lansat de Rareş Bogdan: Klaus Iohannis va fi suspendat din funcţia de preşedinte

Rareş Bogdan susţine că se pregăteşte suspendarea preşedintelui şi că România va fi condusă de un reprezentant de stânga.

20 apr. 2016, 12:09
Scenariu exploziv lansat de Rareş Bogdan: Klaus Iohannis va fi suspendat din funcţia de preşedinte

Rareş Bogdan susţine că PNL va avea în curând soarta PNŢCD. Jurnalistul are viziuni şi în ceea ce priveşte viitorul lui Klaus Iohannis. „În momentul ăsta, din punctul meu de vedere, Klaus Iohannis este uşor dezorientat şi va urma un foarte probabil dezastru în alegerile locale pentru PNL. În toamnă, câştigarea en fanfare a alegerilor de către PSD, care stă unit, în jurul unui alt lider decât Liviu Dragnea. Pentru că nu cred că Liviu Dragnea va mai conduce partidul după data de 22.

PSD va lua undeva spre 40 la sută, PNL va lua spre 20 la sută şi foarte probabil în anul următor preşedintele Iohannis va fi suspendat, pentru că dacă domnia-sa îşi închipuie că poate să conducă România într-un parteneriat de tip german, cu Partidul Social Democrat, se înşală profund„, a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Citeşte şi Rareş Bogdan: Am fost sunat de la Preşedinţie să mă duc la TVR în Consiliul de Administraţie

De altfel, nu este pentru prima dată când Rareş Bogdan face anunţuri despre mutările importante din PNL înainte ca ele să fie dezvăluite de conducerea partidului. De exemplu, jurnalistul a ştiut cu o zi înainte de anunţul oficial, că Marian Munteanu va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Rareş Bogdan nu a fost străin nici de numirea lui Cioloş în fruntea Guvernului. Cu o săptămână înainte de instalarea tehnocraţilor la Palatul Victoria, Rareş Bogdan dezvăluia numele noului premier.