Scenariu HORROR pentru STEAUA. Afară din LIGĂ

Steaua are ca obiectiv ajungerea în Liga Campionilor, dar cele 10 etape de play-off se anunţă foarte grele pentru roş-albaştri.

01 mart. 2016, 08:50

La finalul sezonului regulat, primele sase echipe din Romania sunt despartite de sapte puncte, pentru ca intre primele trei sa fie doar doua puncte distanta. Astra este lider cu 26 de puncte, urmata de Dinamo si Pandurii, ambele cu cate 24 de puncte, pentru ca apoi sa vina Viitorul, 23 puncte, Steaua, 22 puncte, si ASA Targu Mures, cu 19 puncte.

CITEŞTE ŞI Reghecampf îl contrează pe Gigi Becali. Situaţia REALĂ a unui fotbalist de la STEAUA

Cum ar arata clasamentul final daca in play-off s-ar repeta rezultatele din sezonul regulat intre primele sase echipe ale Romaniei? O simulare a celor de la Sport.ro s-a soldat cu un rezultat surprinzător.

CITEŞTE ŞI Scandal IMENS în vestiarul STELEI. Reghecampf, contrat de jucători

Astfel, Pandurii ar reusi sa castige campionatul la un punct peste Astra. Pandurii au obtinut 18 puncte in meciurile directe din sezonul regulat cu cele cinci adversare din play-off si ar termina intr-un astfel de scenariu sezonul cu 42 de puncte. Astra, actualul lider, ar termina sezonul pe locul al doilea, cu 41 de puncte. Dinamo ar termina pe locul 3, trupa lui Rednic adunand 14 puncte in meciurile cu Steaua, Astra, Pandurii, Viitorul si ASA. Steaua este pe 4, Viitorul ar termina pe 5, pentru ca ASA sa termine pe locul 6.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, DECIZIE RADICALĂ legată de STEAUA. Este OFICIAL

Astfel, Pandurii si Astra vor merge in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce Steaua, Viitorul si ASA vor merge in Liga Europa, in conditiile in care Dinamo nu are drept de joc.