Scenariu negru din partea lui Rareș Bogdan: „Războiul din Ucraina va dura 10 ani”

Politicienii români sunt negativiști în privința evoluției războiului din Ucraina. Printre aceștia, Rareș Bogdan, europarlamentar din partea PNL.

09 mai 2022, 19:50
Scenariu negru din partea lui Rareș Bogdan: „Războiul din Ucraina va dura 10 ani”
Adevăratul plan al lui Vladimir Putin în Ucraina

Rareș Bogdan se numără printre liderii politici care nu crede că războiul din Ucraina se va opri prea curând. Oficialul PNL susține că haosul din Ucraina ar putea înceta abia peste zece ani, dacă Vladimir Putin nu va fi îndepărtat de camarila sa.

„Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior și dacă oligarhii frustrați și aparatul de intelligence al Federației Ruse, unul care este capabil să producă o schimbare rapidă, nu vor face ceva”, a declarat Rareș Bogdan, într-un interviu pentru HotNews.

 

Războiul din Ucraina nu va putea fi oprit de poporul rus, susține Rareș Bogdan

 

Rareș Bogdan nu crede că poporul are puterea să-l îndepărteze pe Vladimir Putin.

„Cred că doar un complot a celor care mai au puțină minte și care văd că Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”, a mai transmis Rareș Bogdan.

Purtătorul de cuvânt al PNL știe de ce s-a ajuns la războiul din regiunea Donbas. Fostul jurnalist critică Occidentul.

„Dacă aceste lucuri erau similare ca reacție la anexarea Crimeei, nu am fi ajuns la situația de azi”, a precizat europarlamentarul.

 

Ruşii trag cu rachete de croazieră supersonice la Odesa

 

Războiul este departe de final. Forţele ruse au lansat patru rachete de croazieră Onyx în regiunea Odesa, potrivit purtătorului de cuvânt al administraţiei militare din regiunea Odesa, Serghei Bratciuk.

„Rachetele au sosit de pe teritoriul Crimeei ocupate temporar”, a spus el. Forţele ruse au anexat ilegal Peninsula Crimeea a Ucrainei în 2014.

Bratciuk nu a oferit detalii cu privire la locul în care au lovit rachetele. Coasta Mării Negre a Ucrainei a înregistrat o creştere semnificativă în privinţa atacurilor cu rachete din partea forţelor ruse în ultimele zile.