Scenariu pentru CFR Cluj: Andone pleacă la Rapid, în locul său vine un italian

Ziarele de sport susţin că despărţirea lui Ioan Andone de CFR Cluj este iminentă. În locul său, şefii din Gruia ar fi vrut să-l aducă pe italianul Edoardo Reja, însă negocierile au intrat în impas, iar aceştia s-ar fi orientat spre un alt peninsular, Alberto Cavasin. La rândul său, Andone ar urma să semneze cu Rapidul.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 06:25
Scenariu pentru CFR Cluj: Andone pleacă la Rapid, în locul său vine un italian

Întrebarea zilei după egalul obţinut de CFR Cluj pe terenul lui Galatasaray Istanbul (scor 1-1), este dacă Ioan Andone va fi menţinut în funcţia de antrenor al campioanei României.

Deşi conducerea administrativă a clubului din Gruia a anunţat că o decizie va fi luată zilele următoare, ziarele de sport au aflat că soarta „Fălcosului” a fost deja decisă. Astfel, potrivit Prosport, noul antrenor al CFR-ului ar fi trebuit să fie Edoardo Reja, un italian în vârstă de 67 de ani, care a antrenat-o ultima oară pe Lazio Roma, până la finalul sezonului trecut.

Acesta urma să debuteze oficial sâmbătă, în deplasarea de la Gaz Metan Severin, însă negocierile au intrat în impas, din cauza clauzei de reziliere pe care a vrut să o introducă în contract, în cazul demiteri: 500.000 euro. Şefii CFR-ului nu au fost de acord cu suma şi s-au reorientat, încercând să-l convingă să vină la CFR pe Alberto Cavasin (56 ani), care a antrenat-o ultima oară pe Sampdoria.

Pe de altă parte, Gazeta Sporturilor ştie şi viitoarea destinaţie a lui Ioan Andone. Ziarul scrie că tehnicianul de 52 de ani a discutat deja detaliile unei reveniri la Rapid, unde a mai antrenat în primăvara lui 2010 pentru numai două luni. În prezent, antrenorul giuleştenilor este Marian Rada, care l-a înlocuit săptămâna trecută pe Ioan Ovidiu Sabău.

Varianta semnării unui contract cu Rapid a fost confirmată chiar de Andone, care a declarat miercuri, la întoarcerea din Turcia: „S-ar putea să merg la Rapid, dar încă sunt antrenorul CFR-ului. Voi avea o discuţie cu domnul Paszkany. Nu e nici o clauză, nu va trebui să ne dăm bani unul altuia„.