Scene biblice la Londra: Locuitorii din sudul oraşului s-au trezit cu apă de un metru pe străzi

Locuitorii din sudul Londrei s-au trezit miercuri dimineaţă cu o "privelişte" de neimaginat. Străzile din cartierul lor fuseseră toate inundate. În unele locuri, apa era de un metru.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 14:43

Apa din conducta spartă a depăşit în unele zone un metru. Pompierii au intervenit în clădirile inundate, în timp ce paramedicii au ajutat locuitorii din zonă. Mulţi dintre aceştia nu au putut insă să îşi părăsească apartamentele timp de mai multe ore şi au fost nevoiţi să lipsească de la serviciu.

Compania de distribuţie a închis conducta spartă, dar autorităţile locale au anunţat că va dura până când apa va putea fi evacuată în totalitate de pe străzi. Accesul în zeci de case şi magazine a fost blocat de inundaţie. De asemenea, traficul în zonă a fost deviat. 

Elicopterele Poliţiei Metropolitane au survolat zona şi i-au avertizat pe locuitori să evite perimetrele afectate de inundaţie. Potrivit Daily Mail, zona inundată s-a întins pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi, în suburbia londoneză Herne Hill.