Scene cutremurătoare la mormântul Mădălinei Manole în ziua înmormântării mamei ei VIDEO

Scene cutremurătoare s-au petrecut la înmormântarea mamei Mădălinei Manole. Cel mai emoţionant moment a fost atunci când cortegiul funerar s-a oprit pentru câteva minute la mormântul artistei. A fost ultima dată când cele două femei au stat una lângă cealaltă pe acest pământ, informează România TV.

07 mart. 2017, 16:19
Scene cutremurătoare la mormântul Mădălinei Manole în ziua înmormântării mamei ei VIDEO

Rudele, apropiaţii şi câţiva fani ai Mădălinei Manole au fost alături de mama artistei, pe ultimul său drum. Eugenia Manole a fost înmormântată în cimitirul Bolovani din Ploieşti, lângă surorile şi părinţii ei, dar nu lângă fiica pe care a iubit-o atât de mult.

Inima Eugeniei Manole a încetat să mai bată sâmbătă seara, după ani de chin şi tristeţe. Drama ei a început în 2010, când fata cu părul de foc şi-a pus capăt zilelor chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. De atunci, părinţii Mădălinei Manole au trăit un calvar continuu.

Pierderea fiicei, dar şi faptul că nu şi-a putut creşte şi vedea nepotul au măcinat-o pe Eugenia Manole. În ultimul an, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, iar ultima perioadă a trăit-o într-o sărăcie greu de imaginat. Avea o pensie de 650 lei, bani pe care îi cheltuia exclusiv pe medicamente, şi acumulase datorii la întreţinere.

Necazurile l-au răpus şi pe soţul ei, Ion Manole. Diabetic şi dependent de insulină, bărbatul a suferit un atac vascular şi a rămas paralizat temporar.

Eugenia Manole s-a stins din viaţă fără să îşi îndeplinească o ultimă dorinţă: să apuce să-i facă parastas de 7 ani Mădălinei.

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole, în stare de şoc după moartea soţiei