SCENE DE COŞMAR. Marioarei Zăvoranu i s-a făcut rău în direct. Medicii au intervenit imediat FOTO

În ciuda faptului că declara că starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, Mărioarei Zăvoranu i s-a făcut rău în timpul unei transmisiuni. "Da! Surprinderea mea e că pot să stau, după operaţie, în picioare. Azi, da! Azi, la prânz. Da, da! Serios! Să dea Dumnezeu. Să se încheie odată", spunea Marioara chiar înainte să i se facă rău. În aceiaşi emisiune oana Zăvoranu şi-a vizitat mama, după o perioadă mai îndelungată. Întâlnirea s-a terminat cu o ceartă. 

15 apr. 2015, 07:47

Înainte ca la spital să ajungă şi Oana Zăvoranu, Marioara a acuzat stări de rău, astfel că a necesitat intervenţia rapidă a medicilor care o au sub supraveghere, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Blestemul OPERAŢIILOR ESTETICE în Săptămâna Mare a Paştelui. Oana Zăvoranu şi Loredana Chivu au probleme

Marioara Zăvoranu a fost internată de urgenţă acum câteva săptămâni, iar, de atunci, starea ei de sănătate pare să se fi înrăutăţit din ce în ce mai mult, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva singurul rinichi care mai funcţiona, şi el, abia cu 10% din capacitatea normală.

Întâlnirea oanei Zăvoranu cu mama ei aflată pe patul de spital nu a decurs ca una normală, scrie wowbiz.ro. Sa nu va ganditi ca s-au luat in brate, s-au pupat si si-au facut declaratii de dragoste. Nu! S-au certat pe avere. Oana isi cere drepturile, Marioara se incapataneaza sa o refuze si sa ii promita ca va pune mana pe bani abia dupa ce ea nu va fi.

„Eu am niste acte pregatite prin care vreau sa demonstrez ca nu cer decat ce am dat cu sufletul, in 2000, la nici sase zile de la moartea tatalui meu. Adica 75 la suta din mostenirea mea de niste zeci de milioane de euro”, a spus Oana Zavoranu. 

Citeşte şi Mărioara Zăvoranu, o ULTIMĂ DORINŢĂ: „Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva”

Desi toata lumea se astepta sa fie o intalnire emotionanta, Oana a fost extrem de rece in momentul in care a intrat in salonul mamei sale. Marioara s-a suparat ca a salutat-o ca pe un strain. „Oana, dupa trei luni si jumatate imi faci…niste observatii care nu isi au locul”, i-a reprosat mama ei. „Nici nu stiu daca sa imi fie mila de tine, mama”, i-a zis Oana.